Hoe Te Ontspannen Op 12 Juni

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen Op 12 Juni
Hoe Te Ontspannen Op 12 Juni

Video: Hoe Te Ontspannen Op 12 Juni

Video: Hoe Te Ontspannen Op 12 Juni
Video: INNOVATE Meetup 8: Hoe de creatieve industrie de wereld duurzamer maakt. 30 Juni 2021 2024, April
Anonim

Niet elke Rus zal meteen duidelijk antwoorden welke feestdag het land op 12 juni viert. Of het is Onafhankelijkheidsdag, of de dag van de eerste president van Rusland, of een nationale feestdag van de staat. Laten we meteen definiëren dat 12 juni een nationale feestdag is, die sinds 1 februari 2002 officieel de naam "Dag van Rusland" heeft.

Hoe te ontspannen op 12 juni
Hoe te ontspannen op 12 juni

instructies:

Stap 1

De verwarring met de naam van de feestdag ontstond omdat de mensen de essentie van de nieuwe vrije dag, geïntroduceerd in 1994 door Boris Jeltsin, niet begrepen. Toen ondertekende de president van Rusland een decreet over de invoering van een nationale feestdag, de dag van de goedkeuring van de verklaring over de staatssoevereiniteit van Rusland. De mensen begonnen de nieuwe dag onafhankelijkheidsdag te noemen, maar in officiële documenten werd deze dag nooit zo genoemd. In 1998 stelde Boris Jeltsin voor om deze dag te vieren als de Dag van Rusland, maar officieel werd de feestdag pas in 2002 zo genoemd.

Stap 2

De introductie van de feestdag moedigt Russen aan om nationale eenheid te voelen, trots op hun thuisland, de verantwoordelijkheid die elke burger draagt voor zijn thuisland. Denk op deze dag aan de vele generaties van uw voorouders die in Rusland en de Sovjet-Unie hebben gewoond, aan de nationale schoonheid en rijkdom, aan de successen van ons land in verschillende jaren.

Stap 3

Bezoek op deze dag een van de vele evenementen die in verschillende steden van Rusland worden georganiseerd. Meestal organiseren de autoriteiten een groot concert in het stadscentrum. Misschien worden er in elke wijk van uw stad feestelijke evenementen gehouden.

Stap 4

Als je kinderen hebt, leg ze dan de essentie van de vakantie uit, probeer ze trots op je land bij te brengen. Gebruik deze vrije dag om historische bezienswaardigheden en musea te bezoeken.

Stap 5

Als u een vakantie wilt vieren met familie en vrienden, vergeet dan niet het belangrijkste nationale idee van de vakantie. Versier het feest dienovereenkomstig: bereid Russische nationale gerechten, versier de kamer met staatssymbolen.

Stap 6

Als u uw vakantie echt thema wilt maken, regel dan een quiz over Rusland voor uw gasten: het kan een traditionele versie zijn met vragen over geografie, geschiedenis van de staat, persoonlijkheden en interessante feiten, of een grappenspel. Tijdens het voorbereiden van opdrachten leer je zelf veel interessante en ongewone dingen over je land.

Stap 7

In Moskou, St. Petersburg, Voronezh, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Omsk, Irkoetsk wordt op de avond van 12 juni feestelijk vuurwerk georganiseerd. Sluit het feest af met een vuurwerkwandeling, meestal om 22:00 uur.

Aanbevolen: