Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Meisje

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Meisje
Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Meisje

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Meisje

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Meisje
Video: DIY Kamer Decoratie! 10 DIY Kamer Decoratie Ideëen for Tieners! (DIY Muur Decoratie, Kussens, etc.) 2024, April
Anonim

Je vriendin vraagt je om een ongewone en spannende openluchtrecreatie? Verras haar met een heel leuke manier om samen tijd door te brengen. Maak een keuze op basis van haar en jouw voorkeuren, de beschikbaarheid van één of meerdere vrije dagen en de dikte van de portemonnee.

Hoe te ontspannen in de natuur met een meisje
Hoe te ontspannen in de natuur met een meisje

instructies:

Stap 1

Als je een fan bent van buitenactiviteiten, ga dan op een wandeling. Zorg ervoor dat je van tevoren de route bepaalt, bedenk hoeveel dagen je op vakantie wilt en wat het doel van de wandeling is (klimmen of een paar dagen in een tent aan het meer). Bespreek indien mogelijk alle controversiële zaken, neem de juiste uitrusting, kaart, EHBO-doos, documenten, geld mee en ga op vakantie. Als iemand van jullie dit soort vakantie voor de eerste keer gaat proberen, verminder dan de duur tot 2-3 dagen.

Stap 2

In het warme seizoen en als je 7-10 dagen vrij hebt, kun je naar de zee gaan en je vestigen op een wild strand. Dit vereist ook bepaalde apparatuur. Net als in het eerste geval is deze optie geschikt voor onafhankelijke reizigers die gemakkelijk een paar dagen bijna alle voordelen van de beschaving kunnen en willen opgeven. Wildrecreatie heeft veel voordelen: extreme omstandigheden brengen je dichter bij elkaar, je leert wat "paradijs in een hut" is, en test ook je eigen vindingrijkheid op kracht, wanneer bijvoorbeeld een storm of slecht weer begint.

Stap 3

Wil je genieten van de natuur, met behoud van de mogelijkheid om op elk moment gebruik te maken van een warme douche, open haard, iets te drinken van de bar? Huur een huisje buiten de stad. Pluspunten: de mogelijkheid om je terug te trekken uit de drukke stad, een wandeling te maken in het bos of aan het meer, een recreatieprogramma naar believen te kiezen. In de zomer - zwemmen in een vijver, vissen, fietsverhuur, in de winter - skiën of schaatsen, sauna. Gezien de kleine afstand tot de stad kunt u uw vakantie op elk moment onderbreken. Deze optie is ideaal voor stellen die net hun relatie beginnen op te bouwen.

Stap 4

Is er een natuurgebied op het grondgebied van jouw stad of regio en heb je twee hele vrije dagen op voorraad, ga daar dan heen. In de regel zijn er op dergelijke plaatsen sanatoria, hotels en gebieden voor toeristische recreatie. Een van de voordelen is de mogelijkheid om het meisje wilde dieren in de buurt te laten zien, zonder angst om te worden opgegeten of verminkt. Wil je de stad niet verlaten? Ga picknicken aan het water of in het park. Het wordt nog interessanter om op fietsen naar de gekozen plaats te gaan (u kunt ze huren). In de regel is 3-4 uur voldoende voor een picknick.

Aanbevolen: