Hoe U Kunt Ontspannen In De Natuur Met Uw Gezin

Inhoudsopgave:

Hoe U Kunt Ontspannen In De Natuur Met Uw Gezin
Hoe U Kunt Ontspannen In De Natuur Met Uw Gezin

Video: Hoe U Kunt Ontspannen In De Natuur Met Uw Gezin

Video: Hoe U Kunt Ontspannen In De Natuur Met Uw Gezin
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Zodat een picknick met je gezin niet één van de vele eentonige uitstapjes naar de natuur met barbecue en volleybal wordt, bedenk vooraf een animatieprogramma en nodig vrolijke, initiatiefrijke vriendjes met kinderen uit.

Hoe u kunt ontspannen in de natuur met uw gezin
Hoe u kunt ontspannen in de natuur met uw gezin

instructies:

Stap 1

Organiseer een verkenning van flora en fauna in het gebied waar u van plan bent te picknicken. Bereid vooraf gedrukte materialen voor over planten en bewoners van bossen en velden in uw regio, zodat u de bloemen en dieren kunt identificeren die u ziet. Terwijl je studeert, kun je de kinderen leren over het Rode Boek. Maak een fotoreportage om herinneringen aan je onderzoek te creëren en je kunt ook de fotografische vaardigheden van kinderen ontwikkelen.

Stap 2

Denk na over je picknickmenu. U kunt kiezen voor traditionele kebab en groenten, of iets ongewoons koken. Bak bijvoorbeeld kippenvleugels in honingsaus of rook vis op een rooster. De beste recepten kunnen worden ingevoerd in het "Family Cookbook …", foto's invoegen in het album. Betrek kinderen bij de keuze en bereiding van maaltijden, maar neem veiligheidsmaatregelen in acht.

Stap 3

Speel 11 noten. Het doel van dit spel is om een verborgen boodschap te vinden die je vertelt waar je de volgende noot moet zoeken. De laatste elfde noot vertelt je waar de schat of prijs is voor alle deelnemers aan het spel. Kinderen vinden dit entertainment erg leuk. Om verwarring te voorkomen bij het plaatsen van notities in geheime hoeken, begin met de laatste. U kunt ter plekke berichten schrijven wanneer u weet waar u ze kunt verbergen.

Stap 4

Als je met een ander gezin buiten bent, kun je stripwedstrijden organiseren, bijvoorbeeld "Merry Starts". Creëer uitdagingen die alle gezinsleden kunnen doen, zelfs kleine kinderen. Het beste team krijgt natuurlijk een prijs. Als de wedstrijd bestaat uit sprinten of springen, bijvoorbeeld in zakken, zorg er dan voor dat de grond vlak en vrij van hobbels of gaten is.

Stap 5

Ruim het afval op na je picknick door tassen klaar te maken. Je kunt dit doen in de vorm van een wedstrijd en tegelijkertijd aan de kinderen uitleggen waarom plastic, polyethyleen en glas niet in het bos mogen blijven. Geef als prijs de winnaar een zelfgemaakte badge met de woorden "Bewaker van de natuur" of "Bewaker van het bos".

Aanbevolen: