Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Man

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Man
Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Man

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Man

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Een Man
Video: Maak kennis met de BoFit-methode: beweging en coaching in de natuur. 2024, Mei
Anonim

Soms wil je even weg van de dagelijkse drukte en luidruchtige bedrijven, de omgeving veranderen, met je geliefde op pensioen gaan. Een uitstekende optie voor zo'n vakantie kan een reis naar het platteland zijn, naar de natuur, waar u, onder het felle zonlicht, in de frisse lucht, ten volle van elkaars gezelschap kunt genieten, doordrenkt met de sfeer van tederheid en liefde.

Hoe te ontspannen in de natuur met een man
Hoe te ontspannen in de natuur met een man

instructies:

Stap 1

Geniet van een romantische picknick aan het meer. Kook iets lekkers, koop wijn. Neem een grote sprei of deken mee. U kunt zonnebaden, zwemmen, entertainment regelen: bijvoorbeeld woorden spelen over een liefdesthema of actieve spelletjes voor verlangens.

Stap 2

Ga naar de bergen, maak een wandeling naar de bergwaterval. De uitzichten en schoonheden van de natuur veroorzaken een golf van positieve emoties, wekken tedere, romantische gevoelens op. Je kunt een liefdesinscriptie achterlaten op de top van de berg. Na een lange wandeling kunt u ontspannen bij dezelfde waterval of naar de rivier gaan. Tentje opzetten en overnachten. Frisse lucht, stilte, geluid van water, warmte van een vuur en sterrenhemel - dit alles zal een romantische sfeer voor u creëren.

Stap 3

Maak een ritje te paard. Als een van de partners onvast in het zadel zit, rijd dan samen op een paard. Je kunt weggaan van mensen, een kleine picknick houden. Ga op het gras liggen, praat over een gezamenlijke toekomst. Zo'n omgeving is meestal bevorderlijk voor een lyrische, dromerige stemming.

Stap 4

In de winter kunt u naar de skibasis gaan, een privépad nemen en genieten van skiën of sleeën. Nieuwe sensaties brengen je alleen maar dichter bij je geliefde en voegen een vleugje tederheid en warmte toe aan elkaar. Je kunt een beetje kattenkwaad en creativiteit aan je vakantie toevoegen, bijvoorbeeld een "beeldhouwwerk van de liefde" maken van sneeuw.

Stap 5

Er zijn zoveel ongewone plekken om alleen te zijn en samen van je tijd te genieten. Ga naar de warmwaterbronnen of naar het kuurmeer. Trek je terug op het zogenaamde "wilde" strand. Smeer elkaar in met geneeskrachtige modder, voeg wat speling en flirt toe. Je relatie zal zich harmonieuzer en beter ontwikkelen als je ze altijd voedt met nieuwe sensaties en een verandering van omgeving.

Stap 6

U kunt een romantische fotosessie voor twee regelen. Uw indrukken van uw vakantie zullen nog lang levendig zijn. U kunt een korte video opnemen over uw buitenactiviteiten (aan de oever van een meer of bij een waterval), en deze vervolgens verwerken, op muziek zetten en u krijgt uw eigen romantische video.

Aanbevolen: