Hoe Competent Te Ontspannen In De Natuur

Inhoudsopgave:

Hoe Competent Te Ontspannen In De Natuur
Hoe Competent Te Ontspannen In De Natuur

Video: Hoe Competent Te Ontspannen In De Natuur

Video: Hoe Competent Te Ontspannen In De Natuur
Video: Gewoon geweldige muziek! Luister er gewoon naar om te ontspannen! Zeer inspirerend! 2024, Mei
Anonim

Een weekend in de natuur doorbrengen is een must-see glijbaan voor elke zomer. Maar de kwaliteit van uw vakantie hangt rechtstreeks af van hoe u zich voorbereidde op uw verblijf in omstandigheden zonder het gebruikelijke stedelijke comfort. We hebben het tenslotte over uitrusten in tenten aan de oever van een pittoresk meer.

Hoe competent te ontspannen in de natuur
Hoe competent te ontspannen in de natuur

Noodzakelijk

Machine, navigator, tent, schuim, slaapzak, zaklamp, camera, bolhoed, statief, bord, lepel, mok, mes, brandhout, eten, zout, pollepel, handdoek, wasbenodigdheden, Panama, deken, insectenwerend middel, vuilniszakken …

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een plek kiezen waar het mooi, schoon en niet druk zal zijn. We gaan immers naar de natuur om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Idealiter is dit de oever van een meer. Als je met kinderen bent, of als je zonder ze bent, is er nog een gevaar minder op het water, zoals de stroming. Het meer, of de hoefijzervormige rivier, is een ideale plek. In de regel geldt dat hoe verder u van de stad verwijderd bent, hoe minder mensen u zullen omringen. Het eenvoudigste is om je vrienden, die al ervaring hebben met uitgaan in de natuur, te vragen een geschikte plek voor je voor te stellen. Als die er niet zijn, kijk dan op internet, waar mensen graag plaatsen van natuurlijke recreatie delen. U kunt ook naar de kaarten verwijzen, een waterlichaam vinden dat u aantrekkelijk lijkt, en opnieuw de vissers en toeristen die u kent interviewen - zijn ze bekend met het landschap van de gekozen plaats, is het geschikt voor recreatie en zwemmen, of google informatie hierover op internet. Focus op meren omgeven door bomen en zandhellingen naar het water.

Beeld
Beeld

Stap 2

Wanneer een plaats is gekozen, is het belangrijk om een inventaris op te stellen, zonder welke een kwaliteitsrust onmogelijk is. Beginnen

maak een lijst van wat nodig is en werk elk punt uit, zodat je later, in de natuur, je hoofd niet vasthoudt dat iets belangrijks en noodzakelijks niet beschikbaar was.

De minimale set van een toerist is een tent, een slaapzak, schuim, zodat de kou niet van de grond op je lichaam komt, een waterkoker, zout en lucifers.

Dan neem je alles wat je leven in de natuur zal vullen, diversifiëren en vergemakkelijken. De dubbele tent kan eigenlijk comfortabel plaats bieden aan 3 personen. Het is beter om een tweelaagse tent te nemen. Als u op vakantie wordt ingehaald door regen, zelfs 's nachts, komt het voordeel van een tweelaagse tent onmiddellijk tot uiting.

Het is beter om een statief naar de bolhoed te nemen, om niet in het bos naar geïmproviseerde middelen te zoeken. En vergeet de pollepel niet.

Het is beter om metalen borden te nemen, het is gemakkelijker om ze in koud water met zand en gras te wassen. Wasmiddelen kun je beter niet buitenshuis gebruiken. om het reservoir niet te vervuilen.

Je moet zorgvuldig omgaan met de natuur, dus maak van tevoren vuilniszakken klaar zodat je deze eruit kunt halen en op de juiste plek kunt achterlaten.

Vergeet muggen-, muggen- en tekenafweermiddel niet. Deze wezens kunnen je vakantie zelfs verpesten. Plaats daarom in een apart vak van een rugzak, tas, in het dashboardkastje van een auto, in het algemeen, op de meest toegankelijke plaats, insectenwerende middelen en insectenwerende middelen.

Bedenk ook wat je in de natuur gaat doen. Neem een bal, badminton, gitaar, visspullen mee.

Stap 3

En als je jezelf al op de gekozen plek hebt gevonden, een pittoresk toevluchtsoord bij het stuwmeer hebt gevonden, is het belangrijk om een recreatiegebied uit te rusten. Meteen is het de moeite waard om te beslissen over plaatsen voor een vuur en voor tenten. Het wordt niet aanbevolen om vuur te maken in de buurt van de auto en tenten, omdat vonken sterk kunnen vliegen en beide kunnen beschadigen.

Zorg ervoor dat het eten niet in de zon blijft staan. Als de avond valt en je gaat slapen, is het beter om ofwel alle inventaris op te bergen in een aparte speciale tent, of deze in de auto te verstoppen. 'S Nachts en' s ochtends plunderen dieren actief het kamp om te profiteren. Wasberen, vossen, honden, koeien, mieren - iedereen staat te popelen om je eten aan te vallen, en koeien kunnen kauwen en dingen ophangen om te drogen. Het komt voor dat toeristen in de buurt, op zoek naar spanning, iets komen ophalen dat slecht verborgen is. Verzeker u daarom vooraf.

En vergeet niet om minimaal één zaklamp mee te nemen. 's Nachts komt het zeker van pas.

Beeld
Beeld

Stap 4

Uw verblijf in de natuur zou niet veel veranderingen en ruis moeten veroorzaken in het harmonieuze beeld dat voor u kwam. Luide muziek, misbruik, drukte - dit alles is genoeg in de stad. Voel de sfeer van de natuur en geniet ervan zonder barbaarsheid. Brandhout, kolen - het is beter om mee te nemen, of alleen dood hout, droog gevallen takken en houtblokken voor het vuur te gebruiken.

Vergeet het belangrijkste niet - regel een fotosessie voor jezelf. Hier is de natuur genereus en ongeïnteresseerd, u kunt tijdens uw vakantie van het moment profiteren en foto's maken.

Velen laten bergen restjes achter met de woorden - "dit is organisch, alles zal vanzelf ontbinden." Je bent niet de eerste en je bent niet de laatste die hier komt, dus terwijl alles vergaat, zal zich een hele puinhoop vormen. Daarom nemen geletterde en goed opgeleide vakantiegangers al het afval mee in vuilniszakken.

Aanbevolen: