Hoe Te Ontspannen In De Natuur

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In De Natuur
Hoe Te Ontspannen In De Natuur

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur
Video: Maak kennis met de BoFit-methode: beweging en coaching in de natuur. 2024, Mei
Anonim

Recreatie in de natuur is niet alleen wandelen of zitten in het bos. Je kunt veel interessante en opwindende activiteiten plannen die je overal kunt doen, zelfs in de woestijn. Hieronder vindt u enkele ideeën die u tijdens uw wandeling kunt volgen en die handig kunnen zijn als u een kampeertrip met uw gezin of een groep vrienden plant.

Hoe te ontspannen in de natuur
Hoe te ontspannen in de natuur

instructies:

Stap 1

Vissen

Er zijn wateren zoals meren of vijvers langs uw wandelpad en als vissen en zwemmen daar niet verboden zijn, kunt u uw hengel en visgerei van tevoren meenemen. Wat is er ongetwijfeld beter dan recreatieve activiteiten? Vissen kan het tijdverdrijf interessant maken en dus kun je je eigen eten vangen terwijl je weg bent van de bewoonde wereld. Is een vis die met je eigen handen wordt gevangen, gebakken op een vuur, niet beter dan ingeblikt voedsel dat van huis wordt genomen? Daarnaast beschermt de afwezigheid van lege blikken ook de natuur.

Stap 2

Baden

Wanneer ze in de zomer buiten de stad op vakantie gaan, kunnen velen zich niet uitgerust voelen zonder te zwemmen in open meren en te spetteren in rivieren en beken. Zorg er allereerst voor dat zwemmen in deze wateren is toegestaan. Controleer ook of de waterstromingen niet te gevaarlijk zijn en zwem niet te ver of te diep. Naast zwemmen kun je in het koele, verfrissende water veel spelletjes spelen.

Stap 3

Spellen spelen

Bedenk recreatieve activiteiten zoals speurtochten, verstoppertje, afstandsgooien en quizzen. Als u op zoek bent naar een actieve vakantie, organiseer dan sportieve activiteiten zoals honkbal. Er zijn eindeloze keuzes als het gaat om leuke buitenspellen. Je kunt ook je eigen versies van populaire kampvuurspellen ontwikkelen om lokaal te spelen! Je kunt ook je eigen Lost-achtige game maken op basis van avonturenfilms en realityshows.

Stap 4

Muziek

De sfeer wordt meer ontspannen wanneer je een muziekinstrument bespeelt terwijl je bij een helder vuur zit onder het adembenemende bladerdak van de sterrenhemel. Het maakt niet uit of het een banale gitaar, fluit of iets exotisch zoals een banjo is, neem hem mee op een wandeling en speel, waarbij je het geluid mengt met het geluid van bomen, gras, stenen en het geluid van water. Geen enkele andere ervaring kan je dichter bij de natuur laten voelen dan muziek in combinatie met de geluiden van de wildernis.

Aanbevolen: