Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Vrienden
Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Vrienden

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Vrienden

Video: Hoe Te Ontspannen In De Natuur Met Vrienden
Video: Proefkonijnen - Hoe lang kun je je adem inhouden? (Deel 2) 2024, April
Anonim

Rust met vrienden stelt je in staat om te ontspannen en bij te komen na een drukke werkweek. Je tijdverdrijf wordt nog aangenamer als je niet in een stadsappartement bent, maar in de natuur.

Hoe te ontspannen in de natuur met vrienden
Hoe te ontspannen in de natuur met vrienden

Noodzakelijk

  • - barbecue;
  • - tenten;
  • - slaapzakken;
  • - sportuitrusting / spellen;
  • - eten;
  • - de drankjes.

instructies:

Stap 1

Ga picknicken met je vrienden. Vertrek in het weekend voor een barbecue in het warme seizoen is een traditie geworden voor veel stedelingen. Hier kunt u een pauze nemen van het hectische tempo van de stad, uw lichaam en geest ontspannen en gewoon een goede tijd hebben. Als je een vuur gaat maken, zorg dan voor de grill. Anders kunt u problemen hebben met vertegenwoordigers van de bescherming van het bos waarin u hebt besloten te rusten. Zorg ervoor dat u al het afval na u opruimt, zodat de open plek die u een aantal uren vriendelijk heeft beschermd, schoon blijft.

Stap 2

Ga naar de natuur met een overnachting. Deze optie is een meer geavanceerde versie van de vorige. Neem je tenten en slaapzakken mee, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe en hoe laat je naar huis moet. Zet tenten direct bij aankomst op, zodat u later geen problemen heeft met de opbouw ervan.

Stap 3

Neem sportuitrusting mee. In de natuur wil je altijd opwarmen en in vorm komen. Mee eens dat kebab veel lekkerder wordt na het voetballen of volleyballen. Naast ballen mag je frisbeeborden, badmintonborden, etc. meenemen.

Stap 4

Bereid allerlei spellen van tevoren voor. Zorg ervoor dat je plezier hebt om te voorkomen dat je vrienden zich vervelen. Natuurlijk hangt veel af van het bedrijf, maar een paar ideeën die zijn gereserveerd voor het geval dat niet overbodig zijn. Zo kun je charades, twister en andere leuke spelletjes spelen.

Stap 5

Overweeg uw drankkeuze zorgvuldig als u van plan bent alcohol te consumeren. Gooi onbekende merken en verdachte verkooppunten weg. Neem alleen bewezen alcohol en drink het met mate. Vergeet niet dat u de stad uit bent en dat u niet snel naar huis kunt. Het is aan te raden dat er in uw hele gezelschap minimaal één nuchtere persoon is die de situatie onder controle houdt.

Aanbevolen: