Welke Games Kun Je Spelen Met Vrienden In De Natuur

Inhoudsopgave:

Welke Games Kun Je Spelen Met Vrienden In De Natuur
Welke Games Kun Je Spelen Met Vrienden In De Natuur

Video: Welke Games Kun Je Spelen Met Vrienden In De Natuur

Video: Welke Games Kun Je Spelen Met Vrienden In De Natuur
Video: ZOVEEL SPIJT van dit Harry Potter spel! 2024, Maart
Anonim

Kamperen is goed omdat het niet afhankelijk is van het seizoen. Zowel in de zomer als in de winter kunt u er even goed ontspannen. Denk bij het plannen van een picknick van tevoren na over hoe u zult worden vermaakt en wat u gaat spelen. Dan wordt het uitje in de natuur veel leuker en duurt het wachten op de barbecue niet zo lang.

Welke games kun je spelen met vrienden in de natuur
Welke games kun je spelen met vrienden in de natuur

Zomer buiten

De populairste zomerspelen zijn voetbal, volleybal en trefbal. Naast de gezondheids- en lichaamsvoordelen, is het voordeel van deze spellen dat je maar één bal nodig hebt die gemakkelijk in de kofferbak past. Als er een stuwmeer in de buurt is en het weer het toelaat, kun je watervolleyballen. Positieve emoties zijn gegarandeerd.

Voor liefhebbers van een ontspannen vakantie is Badbinton de perfecte keuze. Twee rackets en een shuttle nemen nog minder ruimte in beslag. Bovendien hoef je niet te zoeken naar een groot, vlak speelveld.

Als je vooraf een twister koopt, kun je een lachsessie combineren met een yoga workout. Wat voor soort vormen worden niet verkregen uit gedraaide lichamen.

Ben je de standaardspellen beu? Kies een van de meest actieve mensen, hij zal een mammoet zijn. Al de rest zijn jagers. Hun doel is om het arme "dier" in een net te drijven dat gemakkelijk kan worden vervangen door een deken.

Lawaaierig en grappig spel "Lined Up": de leider kiest een bord waarop alle deelnemers zo snel mogelijk in de rij moeten staan, dit kan lengte, gewicht, de eerste letter van de naam, enz. zijn. Degene die als laatste opstond, wordt als de verliezer beschouwd en wordt geëlimineerd.

Als je helemaal uitgeput bent, speel dan het traditionele Krokodillenspel. De presentator bedenkt een woord of zin en de deelnemer moet het aan iedereen uitleggen, zonder een woord te zeggen.

Het populaire spel "Mafia" is heel geschikt voor een zomerse picknick. Hoe groter het bedrijf, hoe leuker het is om te spelen, nieuwe rollen te bedenken. Bijvoorbeeld een dokter die de ene speler kan genezen, of een verleidster die een andere onbekwaam zal maken.

Naar de natuur in de winter

Als je het je in de zomer kunt veroorloven om een beetje lui te zijn, te spelen, op een grote deken te zitten, dan moeten buitenspellen worden geselecteerd voor winterrecreatie. Anders loopt iedereen het risico op bevriezing.

De gemakkelijkste optie is om sneeuwballen te spelen. Je kunt in twee teams splitsen, of elk voor zichzelf spelen, of je kunt twee forten bouwen en hoe je de vijand in de kindertijd kunt verslaan.

Speel het paard. Verschillende mensen leunen naar voren, slaan hun armen om hun buurman vooraan, en de rest van de deelnemers met een rennende start moeten beurtelings op dit "paard" springen. Het voordeel van dit spel in de winter is dat bij een val niemand veel zal lijden, de sneeuw zal de klap verzachten.

Hetzelfde spel kan enigszins worden gewijzigd als sommige mensen op de schouders van anderen gaan zitten. Het doel is om elkaar af te werpen, en de meest volhardende en sterkste zal winnen.

Als je naar de natuur gaat, neem dan je kinderen mee. Ze spelen graag met je mee, wat het plezier nog groter maakt.

Aanbevolen: