Welke Games Je Thuis Met Het Bedrijf Kunt Spelen?

Inhoudsopgave:

Welke Games Je Thuis Met Het Bedrijf Kunt Spelen?
Welke Games Je Thuis Met Het Bedrijf Kunt Spelen?

Video: Welke Games Je Thuis Met Het Bedrijf Kunt Spelen?

Video: Welke Games Je Thuis Met Het Bedrijf Kunt Spelen?
Video: ALS JE HET KAN SPELLEN, KOOP IK HET VOOR JE! | #270 2024, Maart
Anonim

Samenkomen met vrienden na een lange of niet al te lange scheiding, eerst wil je praten, enkele veranderingen in het leven, nieuwe interesses en nieuwe kennissen bespreken. Het gebruikelijke amusementsprogramma in de vorm van een feest en het kijken naar programma's of nieuwe films kan vervelen. Om je niet te vervelen, kun je interessante spellen bedenken waarmee je nog meer kunt verenigen en plezier kunt hebben in een vriendelijk bedrijf.

Welke games je thuis met het bedrijf kunt spelen?
Welke games je thuis met het bedrijf kunt spelen?

instructies:

Stap 1

Bordspellen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Voorheen waren games waarin het nodig was om met behulp van chips over het speelveld te bewegen en enkele taken uit te voeren heel gewoon, maar toen waren ze niet meer interessant voor jonge mensen. Nu spelen grote bedrijven weer graag "Monopoly" of andere zakelijke spellen, verschillende strategieën of historische plots. Entertainment zoals Activity kan bordspellen, pantomimes en woordspelletjes combineren. Liefhebbers kunnen zelfs thuis een schaak- of damtoernooi regelen. Diverse thematische dominostenen of loto's zorgen voor een aangenaam tijdverdrijf voor een vriendelijk, vrolijk gezelschap. Fans van kaartspellen kunnen hun tijd besteden aan het spelen van poker, preferent, bridge of de gebruikelijke "Fool".

Stap 2

Voor rusteloze vrienden kunnen, als er voldoende vrije ruimte is, buitenspellen worden georganiseerd. Hoewel buitenspellen natuurlijk meer voor buiten bedoeld zijn, kunnen sommige ook thuis worden gespeeld. Een populair spel in deze categorie is de twister, waarbij gasten de meest belachelijke posities moeten innemen om in het spel te blijven. De grootte van de twistermat kan variëren in grootte, evenals het aantal deelnemers. Je kunt ook een tafelhockey- of voetbaltoernooi regelen, als er dergelijke apparaten zijn. Tegenwoordig zijn verschillende dans- en sportsimulators heel gewoon, omdat ze op een computer kunnen worden geïnstalleerd.

Stap 3

Een ander amusement voor een rustiger bedrijf kunnen de zogenaamde intellectuele spelletjes zijn. Dit omvat de populaire "Mafia" of "Raad eens wie de moordenaar is", waarin alle spelers negatieve karakters moeten ontdekken, en deze karakters moeten zelf vermoedens van zichzelf afwenden. Je kunt het spel "Broken Phone" spelen, bekend van kinds af aan - het zal voor een volwassen bedrijf nog leuker lijken dan in de kindertijd. Ook associatiespellen of puzzelspellen kunnen een groot bedrijf aanspreken, omdat ze niet eens van tafel hoeven te komen. Iets mobieler is het spel "Crocodile" of "Pantomime", waarbij de presentator het verborgen woord of de zin zonder woorden moet laten zien zodat de anderen het kunnen raden. Als variant van dit spel wordt overwogen om een verborgen woord op een markeerbord of gewoon op een stuk papier te tekenen, ook zonder een woord te zeggen. Er is nog een interessant spel waarin de deelnemers stickers op elkaars voorhoofd plakken met een mysterieuze held, terwijl elke speler moet raden wat voor soort personage hij is en vragen over zichzelf stelt aan de rest van de deelnemers.

Stap 4

Als er een feest wordt gehouden ter gelegenheid van een verjaardag of een soort beloning, kun je feestelijke spelletjes regelen, zoals "Fanta", waarbij de jarige taken aan alle gasten geeft. Ook populair zijn games over de kennis van de held van de gelegenheid en zijn interesses, en je kunt alles organiseren zoals in verschillende televisieprogramma's, bijvoorbeeld "Field of Miracles", "Liar", "Oh, lucky man", "Weak koppeling", enz. Het moeilijkste is hier voor de organisator van dit amusement.

Stap 5

Voor grote bedrijven worden verschillende humoristische quizzen of spelletjes "Vraag-Antwoord" aangeboden, wanneer een verscheidenheid aan delicate en niet erg vragen en antwoorden die voor alles geschikt zijn, vooraf worden opgesteld en op papier worden afgedrukt, en de spelers alleen een aparte kaart met een vraag en een kaart met een antwoord en lees hardop voor. Er kunnen heel grappige toevalligheden optreden, bijvoorbeeld: "Maak je vaak gebruik van het openbaar vervoer zonder kaartje?" - "Zonder getuigen gaat deze zaak natuurlijk wel" of "Wil je een minnaar (minnares)?" - "Ik kan dit niet zeggen zonder een paar glazen", enzovoort.

Aanbevolen: