9 Belangrijke Data Van Oktober

Inhoudsopgave:

9 Belangrijke Data Van Oktober
9 Belangrijke Data Van Oktober

Video: 9 Belangrijke Data Van Oktober

Video: 9 Belangrijke Data Van Oktober
Video: Bitcoin schiet naar 55.000 dollar: hoogste punt sinds 12 mei! | BTC Nieuws vandaag | #509 2024, April
Anonim

Oktober zal ons veel redenen geven om onszelf en onze dierbaren op te vrolijken. Klaar maken!

9 belangrijke data van oktober
9 belangrijke data van oktober

Internationale Muziekdag

Datum: 1 oktober

Beeld
Beeld

Muziek is een prachtige eigenschap van de mensheid. Ze weet mensen te verenigen, op te vrolijken en te inspireren. Op 1 oktober vieren we de Internationale Dag van de Muziek. Als het je niet lukt om zo vaak naar de Philharmonic te gaan, maak er dan een regel van om minstens één keer per jaar naar een concert te gaan. Goede symfonische muziek als medicijn voor de ziel. Of je kunt proberen om naar een masterclass muziek te gaan, misschien wordt muziek dan een echte hobby voor je.

Wereld lach dag

Datum: 4 oktober

Beeld
Beeld

Een glimlach ontbreekt zo in de herfst, wanneer het saai en somber wordt, het regent, alles vervaagt. Het doel van de vakantie is om de herfstweekdagen te verdrijven. De feestdag valt altijd op de eerste vrijdag van oktober. Vooruitlopend op het weekend, hoe niet te lachen?

Infecteer op deze dag anderen met een goed humeur, verheug jezelf en geef je vrienden en familie leuke souvenirs - emoticons.

Wereld ruimte week

Datum: van 4 tot 10 oktober

Beeld
Beeld

Nu is de ruimte voor ons iets ver en onontgonnen. Maar wie weet, misschien is het binnenkort wel alsof je naar Turkije of Egypte gaat. Ondertussen werd op 22 augustus 2019 de antropomorfe robot Fedor de ruimte in gestuurd in Rusland. Hij kan praten en lopen op twee benen. Als je een fan bent van immense ruimte, kun je films over Star Wars kijken of naar het planetarium gaan en de sterren bekijken door een telescoop.

Leraren dag

Datum: 5 oktober

Beeld
Beeld

Hoe lang geleden ben je afgestudeerd van school en heb je je leraren gezien? 5 oktober is een goede gelegenheid om je vroege jaren te herinneren en naar school te gaan om je leraren te feliciteren met de vakantie en om een interessante periode in je leven te herinneren.

Internationale Doktersdag

Datum: 7 oktober

Beeld
Beeld

Artsen zijn onbaatzuchtige mensen die vele levens redden. Als je dokters kent, feliciteer ze dan met deze feestdag. Laat ze voelen dat hun beroep nodig en belangrijk is.

Wereldpostdag

Datum: 9 oktober

Beeld
Beeld

We beginnen steeds minder post te gebruiken. Wij ontvangen brieven per e-mail, pakketten worden vaker bezorgd door vervoerders. Herinner je die jaren waarin je brieven in enveloppen ontving, welke onvergetelijke emoties je ervoer. Herinner je familie en vrienden eraan hoe het was en stuur een ansichtkaart of pakketje per post. Ze zullen zeker verrast en verrukt zijn.

Gymnastiekdag

Datum: 26 oktober

Beeld
Beeld

Een mooie sport is turnen, maar hoeveel energie kost het om alles er mooi uit te laten zien. De atleten en coaches die voor deze sport hebben gekozen, verdienen bewondering.

Wereld Stedelijke Dag

Datum: 31 oktober

Beeld
Beeld

De steden van alle landen ontwikkelen zich elke dag. Dit is waar de Wereldstedendag in het teken van staat. De stad moet gezellig en comfortabel zijn voor mensen. Op deze dag is het de moeite waard om te bedenken dat niet alles alleen van het stadsbestuur afhangt, maar wij, inwoners van de stad, kunnen het beter maken om bijvoorbeeld geen rommel op straat te maken.

Halloween

Datum: 31 oktober

Beeld
Beeld

Een heerlijke vakantie om aan het eind van de maand gezellig met vrienden te zijn. Kies een helder "enge" beeld voor jezelf, zoals een heks of een vampier, en woon een themafeest bij waar je de "heksenvingers" kunt proeven of met de geesten kunt praten.

Laat de feestdagen helder en onvergetelijk zijn, en weekdagen niet zo grijs!

Aanbevolen: