Hoe Geld In Te Zamelen Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Geld In Te Zamelen Voor Een Bruiloft
Hoe Geld In Te Zamelen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Geld In Te Zamelen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Geld In Te Zamelen Voor Een Bruiloft
Video: Vlinder van geld vouwen of geld in een ballon geven 🦋🎈 2024, Maart
Anonim

Het meest opvallende familiefeest is ook het duurst. Sommige stellen zien de aanstaande bruiloft als een geforceerde hindernisbaan op weg naar het huwelijk, terwijl anderen - als een symbool van het toekomstige leven, dat luxueus en briljant zou moeten zijn. Het blijft om te beslissen hoe u geld inzamelt voor de vakantie van uw dromen.

Hoe geld in te zamelen voor een bruiloft
Hoe geld in te zamelen voor een bruiloft

instructies:

Stap 1

Beschaafde schulden Als je plannen ambitieus zijn en de deadline krap is, sluit dan een lening af. Tegen de tijd dat ze trouwden, hadden de meeste jongeren al ervaring met banken en kwamen ze erachter dat een lening tegen rente best lastig is, maar niet dodelijk. Met een positieve kredietgeschiedenis wordt uw aanvraag binnen enkele dagen of zelfs uren goedgekeurd en kunt u meteen beginnen met het kopen van de dingen die u nodig heeft voor uw bruiloft. Toegegeven, in dit geval begint u uw gezinsleven met het terugbetalen van schulden. Een deel van het bedrag kan direct na ontvangst van cadeaus in enveloppen worden terugbetaald.

Stap 2

Een optie voor het budget Als u al een onafhankelijk leven leidt, hebben budgetplanningsvaardigheden u niet gespaard. Noteer al uw inkomsten en basisuitgaven, zodat u begrijpt hoeveel u elke maand opzij kunt zetten voor toekomstige uitgaven. Open een speciale bankrekening (aanvullende storting) zodat u niet in de verleiding komt om het uitgestelde geld uit te geven. Bepaal op basis van hoeveel u zich kunt veroorloven om te sparen de looptijd van de aanbetaling. De rente is nu laag, dus het is moeilijk om extra geld te verdienen op een deposito, maar rekening houdend met inflatie kun je in ieder geval geen geld verliezen.

Stap 3

Load Sharing Als de tijd opraakt en er nog geld moet worden ingezameld, upgrade dan naar het vorige model met enkele aanpassingen. Bepaal zelf hoeveel van uw maandinkomen u bereid bent te besteden aan huwelijksvoorbereidingen. Maak een lijst van alle belangrijke uitgaven per maand: restaurant, transport, outfits, enzovoort. Roep je ouders in voor hulp of leen het ontbrekende bedrag van vrienden voor een bepaalde budgetlijn. Zo kunt u de belangrijkste posten van het huwelijksbudget afsluiten. Individuele elementen van de vakantie kunnen worden toevertrouwd aan gasten met wie u een nauwe relatie hebt. Een zus zal bijvoorbeeld niet weigeren je een taart cadeau te doen, en een vriend zal de decoratie van de hal of het maken van bloemstukken overnemen.

Aanbevolen: