Hoe Te Ontspannen Zonder Alcohol

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen Zonder Alcohol
Hoe Te Ontspannen Zonder Alcohol

Video: Hoe Te Ontspannen Zonder Alcohol

Video: Hoe Te Ontspannen Zonder Alcohol
Video: VRIJMIVIDEO #4 - Hoe kun je ontspannen zonder alcohol? 2024, April
Anonim

De inwoners van Rusland associëren weekends en feestdagen in de eerste plaats met het gebruik van alcohol. Vakantie en nog meer gaat niet zonder sterke dranken. Maar er zijn mensen die hun best doen om voor hun gezondheid te zorgen. En ze zijn klaar om hunkeren naar alcohol te bestrijden terwijl ze op vakantie zijn.

Hoe te ontspannen zonder alcohol
Hoe te ontspannen zonder alcohol

instructies:

Stap 1

Zoek goede redenen om te stoppen met alcohol. Bepaal eerst voor jezelf waarom en waarom je sterke dranken weigert. Onthoud altijd dat rust zonder alcohol een massa positieve emoties is zonder gevolgen, het is gezondheid en welzijn, evenals het behoud van waardigheid.

Stap 2

Kom met de auto. Als je gaat ontspannen in het bos met barbecue, met vrienden in een appartement of in een nachtclub, kruip dan achter het stuur. Een gevoel van verantwoordelijkheid staat je niet toe om te drinken, en je zult altijd een reden hebben om je kennissen te weigeren. Houd er rekening mee dat als u wel alcohol drinkt, u de auto beter tot de volgende dag kunt laten staan.

Stap 3

Voeg je vrienden toe aan buitenactiviteiten. Buitensportspellen zullen alcoholische spellen meer dan vervangen. Koop badminton, frisbee, volleybal en andere sportartikelen. Je kunt je laten meeslepen door te fietsen of te skaten. Geloof me, geen enkele persoon zal weigeren terug te keren naar de kindertijd en met vrienden te spelen.

Stap 4

Vind nieuwe vrienden met dezelfde interesses. Het gebeurt zo dat een al lang bestaand bedrijf zich geen verandering van beroep meer kan voorstellen. En je blijft drinken uit gewoonte, je ontmoet haar elke keer. Er is een uitweg uit deze situatie - je moet nieuwe kennissen vinden met wie je gemeenschappelijke interesses hebt. Je vriendschap zal met hen verbonden zijn en je kunt alcohol vergeten.

Stap 5

Ben vaker in de natuur. Contemplatie van natuurlijke schoonheid is inspirerend en op geen enkele manier geassocieerd met alcoholische dranken. Thee in een thermoskan voor het koude seizoen of een hele doos frisdrank zijn uw metgezellen voor een reis naar het meer, het bos of de bergen. Frisse lucht in combinatie met rust zorgen voor ontspanning. Dit soort rust zal tientallen alcoholische feesten vervangen.

Aanbevolen: