Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Krasnoyarsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Krasnoyarsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Krasnoyarsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Krasnoyarsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Krasnoyarsk
Video: Послание Президента Российской Федерации Владимира Путина Федеральному Собранию 21.04.2021 2024, April
Anonim

Als je besluit het nieuwe jaar te vieren in een grote, mooie stad waar in de winter veel sneeuw ligt, ga dan naar Krasnojarsk. Hier kunt u niet alleen veel plezier beleven, maar ook de eeuwenoude straatjes bewonderen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Krasnoyarsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Krasnoyarsk

instructies:

Stap 1

Reserveer een tafel bij een van de Krasnojarsk restaurants. Als je van zeevruchten houdt, ga dan naar de Jolly Roger. Het interieur in piratenstijl van de taverne zal de nieuwjaarsviering een unieke charme geven. De sfeer van plezier is precies wat je nodig hebt op vakantie. Heldere kleuren, uitstekende keuken, redelijke prijzen - alles zal u bevallen. Professionele animators zorgen voor een onvergetelijk feest.

Stap 2

Ga naar een nachtclub zoals Colorado Papa. Er is ook een danszaal waar je het werk van lokale dj's kunt horen, een biljartkamer, een waterpijpbar, een bierbar en zelfs een vrouwenclub. Naast de Europese en Japanse keuken kun je bij Colorado Papa ook tandoor gerechten bestellen.

Stap 3

Luister naar livemuziek in het Rock Jazz Cafe. Alle muziekliefhebbers zullen het hier leuk vinden, want in deze instelling van Krasnoyarsk worden composities uitgevoerd in de stijl van jazz, blues, pop en rock. Het café biedt Europese gerechten tegen zeer redelijke prijzen. Vriendelijk personeel, vlotte bediening, gevarieerde menukaart, originele aankleding van de zaal en natuurlijk livemuziek - je moet hier van alles houden.

Stap 4

Vier het nieuwe jaar op een ongebruikelijke manier. Bijvoorbeeld in een sauna. Onder de badinrichtingen van Krasnoyarsk kan men "Kedr", "Moonstone", "Aquarelle", "Siberian version", "Seven Fridays", "Bogatyr" en "Harmony" onderscheiden. In de sauna kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen met weldaden voor het lichaam. Neem een stoombad met een bezem van berken of eiken, zwem in het zwembad en voel een golf van kracht en levendigheid.

Stap 5

Bezoek andere uitgaanscentra in Krasnoyarsk, want er zijn er veel in deze grote stad, bijvoorbeeld: "Pyramid", "Caesar", Cube, biljartclub "Classic". Hier kun je bowlen of biljarten, in een gezellige bar zitten en een lekker hapje eten.

Aanbevolen: