Een Nieuwjaarsoutfit Kiezen

Een Nieuwjaarsoutfit Kiezen
Een Nieuwjaarsoutfit Kiezen

Video: Een Nieuwjaarsoutfit Kiezen

Video: Een Nieuwjaarsoutfit Kiezen
Video: Lookbook Summer 2014 2024, Mei
Anonim

Er is niet veel tijd meer tot de meest magische vakantie van het jaar. Veel vrouwen worden geconfronteerd met de vraag om een geschikte nieuwjaarsoutfit te kiezen. Een goed geselecteerde nieuwjaarsoutfit is de sleutel tot een goed humeur op oudejaarsavond. Hoe het nieuwe jaar 2014 te vieren?

Een nieuwjaarsoutfit kiezen 2014
Een nieuwjaarsoutfit kiezen 2014

Het komende 2014, volgens de oude Chinese kalender, zal worden gemarkeerd door het Blauwe Paard.

De laatste jaren is er een duidelijke traditie om het komende nieuwe jaar te vieren in kleding van een kleur die past bij de kleur van het dier - het symbool van het jaar volgens de oosterse kalender. Het komende 2014 is het jaar van het blauwgroene paard. Daarom is het logisch om de voorkeur te geven aan blauwe, groene, turquoise en blauwe tinten in kleding. Ook voor het nieuwe jaar 2014 blijven zwarte en grijze kleuren relevant.

Het is raadzaam om een elegante, vrouwelijke en sexy kledingstijl te kiezen. Deze stijl past goed bij de sensuele schoonheid en seksualiteit van het paard.

De nieuwjaarsoutfit moet licht, vrij, ontspannen zijn en de liefde van het paard voor vrijheid en snelheid verpersoonlijken. Het kan een vloeiende en iriserende avondjurk zijn in blauw of groen.

Korte rokjes waarmee je mooie, slanke benen kunt onthullen, zijn van harte welkom. Sterke, wendbare benen vertegenwoordigen de kracht en liefde van het paard voor verandering in het leven.

Nadat de outfit is gekozen, moet je er sieraden voor kiezen. Om het nieuwe jaar van het blauwe houten paard te vieren, zullen houten decoraties relevant zijn. Houten kralen, armbanden zullen uw individualiteit benadrukken. Decoraties met blauwe, groene stenen zijn ook geschikt. Stenen zoals saffier, turkoois, smaragd, jade, chrysoliet, aquamarijn zullen erg goed staan in combinatie met de nieuwjaarsoutfit 2014.

Een mooie nieuwjaarsjurk in een blauwgroene tint zorgt ervoor dat je je betoverend mooi en begeerlijk voelt op oudejaarsavond. Het is niet voor niets dat er wordt gezegd dat, als je het nieuwe jaar viert, het ook zo zal blijken te zijn. Het gevoel van een spetterende avond zal je heel 2014 bijblijven.

Aanbevolen: