Een Outfit Kiezen Voor Een Gala

Een Outfit Kiezen Voor Een Gala
Een Outfit Kiezen Voor Een Gala

Video: Een Outfit Kiezen Voor Een Gala

Video: Een Outfit Kiezen Voor Een Gala
Video: Comfy gala outfits 2024, April
Anonim

Om onweerstaanbaar te zijn op je schoolbal, moet je een outfit en accessoires kiezen die in harmonie zijn met je lichaamstype, haarkleur. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, zodat de jurk de charme van de jeugd niet verbergt, zodat deze de vrouwelijkheid benadrukt. Wat voor outfit kiezen?

Een outfit kiezen voor een gala
Een outfit kiezen voor een gala

Ten eerste: probeer er niet ouder uit te zien dan je leeftijd, draag geen zwarte jurken, vermijd dichte stoffen. Kies een licht, luchtig model, bij voorkeur tot aan de knie, uit delicaat chiffon of licht vloeiende zijde.

Een lange witte jurk met een korset wordt geassocieerd met een trouwjurk, dus je hebt nog tijd om te pronken in deze. Kies nu pasteltinten, lichtbeige, perzik of vanille, crème, ecru.

De asymmetrie in de outfit is momenteel relevant. Laten we zeggen dat een blote schouder, omlijst door een volantachtig decor, er aantrekkelijker en spectaculairder uitziet dan een diepe halslijn, want hier is mysterie en mysterie. En tegelijkertijd zullen volants, ruches, franjes, draperieën je jeugd, frisheid, zuiverheid, romantiek benadrukken.

Als je iets fleurigs wilt, kleed je dan gerust in rijke kleuren: koraal, citroen, roze en lila, lichtgroen, pistache.

Galaaccessoires verdienen speciale aandacht. Geen zwarte tassen of leren riemen. Kies een kleine handtas of clutch die bij de kleur van je jurk en schoenen past. Nuance: een felgekleurde jurk vereist een handtas met een meer gedempte tint. En vice versa.

Het is beter om lichte make-up te kiezen, zodat tonnen cosmetica je jeugdige, natuurlijke charme niet verbergen. Hetzelfde geldt voor kapsels. Hoe eenvoudiger, gemakkelijker styling, hoe mooier je eruit zult zien. En ga niet overboord met haarlak en het aantal haarspelden.

En tot slot schoenen. Stiletto hakken geven de meisjes een bijzondere chic en vrouwelijkheid. Maar als je stabiliteit aan de bal wilt behouden, kies dan schoenen met sleehakken of dikke hakken. Open lichte sandalen zien er flirterig en speels uit (maar vergeet niet dat sandalen geen panty's verdragen).

Laat je leiden door een gevoel voor verhoudingen, benader de selectie van een outfit voor het bal licht en vrolijk - en je zult de meest charmante en aantrekkelijke op het bal zijn.

Aanbevolen: