Winterbruiloft: Een Outfit Kiezen

Winterbruiloft: Een Outfit Kiezen
Winterbruiloft: Een Outfit Kiezen

Video: Winterbruiloft: Een Outfit Kiezen

Video: Winterbruiloft: Een Outfit Kiezen
Video: Kleding voor elkaar uit kiezen deel 2 met de zelfde vriendin 2024, Mei
Anonim

Ware liefde is sterker dan slecht weer. En het huwelijksfeest is op elk moment van het jaar geweldig. Ondanks sneeuwstormen en vorst sluiten veel paren zich in de winter aan bij hun lot.

Winterbruiloft: een outfit kiezen
Winterbruiloft: een outfit kiezen

De winterbruiloft verandert in een sprookje. Waar de bruidegom een sprookjesprins is en de bruid een prinses van onaardse schoonheid.

Outfits moeten worden geselecteerd, rekening houdend met de strenge vorst. Bij het kiezen van een jurk moet je niet alleen de voorkeur geven aan mooie, maar ook praktische modellen. Laten we samen de winterversie van de bruidsjurk kiezen.

De heerlijkste jurk

Wintercollecties trouwjurken presenteren een verscheidenheid aan materialen onder de aandacht van klanten. Brokaat, fluweel, taft, satijn zoals gebruikelijk voor trouwjurken. Bij het kiezen van de kleur van de jurk is het de moeite waard om je fantasie de vrije loop te laten. Welke tint ook tot uw favorieten behoort, u zult er geweldig uitzien tegen de achtergrond van pure sneeuw. Bont wordt vaak gebruikt om winterse trouwjurken te versieren. Het wordt gebruikt om manchetten, lijfjes, kledingvloeren te vormen. Zo valt de unieke winterstijl van de jurk op.

Om niet te bevriezen

Winterbruiden zijn warm gekleed. Hun trouwjurken hebben bovenkleding.

Cape of bolero

Deze details, die samen met de jurk één geheel vormen, kunnen van stof of bont zijn. In silhouet zijn het cropped jacks. Ze hebben afgeronde zijkanten. In dergelijke outfits zijn de schouders gesloten, maar de halslijn niet. Capes en bolero's kunnen worden gemaakt met sluitingen of met stropdassen. Kies de optie die bij je jurk past.

Jas of korte bontjas

Bontjassen zijn meestal klein en vallen tot de taille. Er zijn modellen met en zonder sluitingen.

witte vacht

Dit is een kledingstuk voor koude winters. Of voor die bruiden die een lange wandeling op straat plannen. Bontjassen kunnen worden gemaakt van natuurlijk bont of kunstmatig. Een witte bontjas kopen voor een feest is niet erg praktisch. Maak gebruik van de verhuurservice.

Koppeling

Met deze toevoeging wordt je outfit echt koninklijk. In een hoes van bont worden je handpalmen beschermd tegen de kou en worden ze niet rood op het moment van de viering.

Hoed

Niet elke bruid zal het aandurven om dit accessoire te dragen dat haar hoofd beschermt tegen sneeuw en wind. Het kan echter een ongewone toevoeging zijn aan een feestelijke outfit.

Korte jurken

Sommige bruiden denken dat het de moeite waard is om in de winter een lange jurk te kiezen. En laat korte opties over voor degenen wiens viering plaatsvindt bij warm weer. Maar het blijkt dat moderne ontwerpers deze regel overtreden. Er zijn veel korte jurken voor winterbruiloften. Het is voldoende om het aan te vullen met winterschoenen, een cape aan te trekken en je handen in de mouw te verbergen. En elk weer op de schouder.

Voor zwangere bruiden

De bruiden die binnenkort moeder worden, moeten een verantwoordelijke benadering kiezen bij het kiezen van een outfit.

De winterversie van de jurk zal niet moeilijk te vinden zijn. Het is het beste om jurken te kiezen zonder korset en met een hoge taille.

Wanneer u in de winter een trouwjurk koopt, moet u er rekening mee houden dat deze van warme stoffen moet zijn gemaakt en dat een lange bontjas het meest geschikt is als bovenkleding.

Schoenen voor een "speciale" bruid moeten worden gekozen met dikke zolen. En voor een banket kunt u comfortabele en elegante schoenen kopen.

Aanbevolen: