Een Paar Tips Voor Een Winterbruiloft

Een Paar Tips Voor Een Winterbruiloft
Een Paar Tips Voor Een Winterbruiloft

Video: Een Paar Tips Voor Een Winterbruiloft

Video: Een Paar Tips Voor Een Winterbruiloft
Video: Tips for Planning a Winter Wedding 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven, die een leven lang herinnerd zal worden. Elk meisje droomt van de perfecte trouwdag. Veel mensen proberen een dag te kiezen met uitstekend zonnig weer, terwijl ze vertrouwen op het warme seizoen. Maar hoe zit het met degenen die hun trouwdag in de winter hebben vastgesteld? Ze willen ook een perfecte en gelukkige trouwdag.

Een paar tips voor een winterbruiloft
Een paar tips voor een winterbruiloft

Natuurlijk is het in de zomer veel makkelijker om deze vakantie te organiseren, er zijn veel buitenceremonies, fotosessies op veel plekken in de natuur. De winter heeft ook zijn voordelen - het is een wintersprookje waar pasgetrouwden op hun gelukkigste dag in terechtkomen. Terwijl de meesten deze datum in de zomer vieren, zijn wintervieringen zeldzaam, en vooral ongebruikelijk, niet zoals iedereen. En dit is erg belangrijk voor de bruid, want iedereen wil dat haar trouwdag uniek, origineel en ongewoon is, anders dan de rest. En dit is een natuurlijk verlangen!

Voor winterbruiloften kunt u thema-decoraties gebruiken:

- sleeën, verschillende sleeën om uit te kiezen (paarden, herten, honden), - schaatsen, - ski's of snowboard,

- authentiek wintervissen.

Elk paar wil deze dag vastleggen, hun emoties, uitdrukkingen, ervaringen en natuurlijk precies die liefde en tederheid die op deze dag worden ervaren. Bij ijzig weer, in de natuur, krijg je minder foto's dan bij warm weer, maar dit is geen reden om boos te worden. Er zijn fotostudio's die speciaal zijn ingericht voor pasgetrouwden, verschillende etablissementen, themakastelen, restaurants, hotels, huisjes die een tijdje kunnen worden gehuurd om te fotograferen. Tegenwoordig zijn er ook winterse openluchtceremonies, bijvoorbeeld in een besneeuwd bos, in bontcapes of in dekens, met glühwein of kaneelthee, met peperkoekkoekjes of lijsterbes. Een gezellige warme sfeer creëer je ook in een landhuis met een open haard. Er zijn veel ideeën, het belangrijkste is om te kiezen wat je leuk vindt.

Er is ook een speciale houding ten opzichte van het winterse bruidsboeket. Als de bloemen in het warme seizoen de hele dag hun vorm behouden, kunnen ze in de winter, wanneer het buiten vriest, snel verwelken, bevriezen en hun feestelijke uitstraling verliezen. Daarom is het de moeite waard om bloemen te kiezen die beter bestand zijn tegen koud weer, zoals hortensia's of vetplanten - dit is een zeer populaire trend bij het ontwerpen van bruidsboeketten en corsages bij koud, ijzig weer.

Aanbevolen: