Tips Voor De Bruid: Hoe Schoenen Kiezen Voor Een Bruiloft

Tips Voor De Bruid: Hoe Schoenen Kiezen Voor Een Bruiloft
Tips Voor De Bruid: Hoe Schoenen Kiezen Voor Een Bruiloft

Video: Tips Voor De Bruid: Hoe Schoenen Kiezen Voor Een Bruiloft

Video: Tips Voor De Bruid: Hoe Schoenen Kiezen Voor Een Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Zoals je weet, moet de bruid er prachtig uitzien en zich goed voelen. Om dit te doen, heeft ze een mooie jurk en comfortabele schoenen nodig. Daarom is de taak om schoenen te kiezen vrij serieus en moet je het heel verantwoordelijk benaderen.

Tips voor de bruid: hoe schoenen te kiezen voor een bruiloft
Tips voor de bruid: hoe schoenen te kiezen voor een bruiloft

Voordat een bruid naar een schoenenwinkel gaat, moet ze de exacte tint van haar jurk en de stijl bepalen. Bedenk dan waar de huwelijksceremonie en fotografie zal plaatsvinden. Daarna kun je veilig schoenen gaan kiezen.

Er zijn verschillende regels voor het kiezen van schoenen voor een huwelijksfeest:

1. Eerst moet je beslissen over de kleur. Schoenen moeten dezelfde kleur hebben als de jurk, niet anders en niet opvallen. Een uitzondering is het geval wanneer de jurk een helder element heeft. Dan kun je schoenen in kleur matchen voor een originelere look.

2. Let op de lengte van je outfit, je moet de exacte hoogte van de hak weten. Geen enkele bruid wil een jurk dragen waar haar schoenen onderuit steken, en het zal kort lijken. Ze zal zich ook ongemakkelijk voelen als de jurk te ver op de grond rekt, hier moet je een middenweg vinden.

3. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de stijl van de jurk en schoenen. Ze moeten perfect matchen en harmoniseren. En de hele outfit moet in het algemeen dicht bij het thema van je bruiloft zijn.

4. En het allerbelangrijkste: de gekozen schoenen moeten comfortabel genoeg zijn voor de bruid om er gedurende het hele feest op te kunnen lopen zonder kwelling en pijn. Schoenen moeten van tevoren voor de bruiloft worden gekocht en elke dag tien minuten om ze in huis te dragen. Dit geeft je de mogelijkheid om aan de schoenen te wennen en ze overal mee naartoe te nemen.

5. Probeer niet te beknibbelen op schoenen. Schoenen gemaakt van leer of suède zullen duur zijn, maar ze zullen van goede kwaliteit zijn, wat betekent dat ze de bruid comfort zullen bieden.

6. En nog een belangrijk advies - kies schoenen in de late namiddag, omdat je benen licht gezwollen zijn, koop je de meest comfortabele en geschikte schoenen voor jou.

Neem de tijd om te kopen, overweeg alle mogelijke opties, want de stemming van de bruid hangt volledig af van de juiste schoenen, wat de sfeer bij de ceremonie en viering betekent.

Aanbevolen: