Hoe Breng Je De Zomer Door In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Zomer Door In Moskou
Hoe Breng Je De Zomer Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je De Zomer Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je De Zomer Door In Moskou
Video: Rene Schuurmans - Laat De Zon In Je Hart 2024, Mei
Anonim

De zomer in de stad is helemaal niet zo eng als mensen denken. Zeker als het gaat om zo'n grote stad als Moskou. Tijdens de warmere maanden in de hoofdstad kun je zonnebaden, zwemmen en de frisse lucht inademen.

https://www.freeimages.com/pic/l/d/ds/dsam/353852 1354
https://www.freeimages.com/pic/l/d/ds/dsam/353852 1354

instructies:

Stap 1

In Moskou organiseert het burgemeesterskantoor elk jaar ongeveer 200 picknickplaatsen, waar u een boot, fiets en andere sportuitrusting kunt huren. In veel parken van de hoofdstad zijn ze bijvoorbeeld in het park te vinden. Herzen, tennisbanen, badmintonvelden en terreinen voor minivoetbal en volleybal zijn kapot, golfbanen verschijnen, sportvelden zijn aangelegd waar je kunt turnen.

Stap 2

Liefhebbers van vissen kunnen hun hart ophalen in het Pokrovskoye-Streshnevo-park of in Serebryany Bor, waar speciale visplekken worden georganiseerd, waar u alles kunt huren wat u nodig heeft - hengels, spinhengels, comfortabele stoelen en nog veel meer.

Stap 3

Er moet vooral worden opgemerkt dat steeds meer parken in de stad gratis kunnen aansluiten op snel en gratis internet. U kunt nu dus genieten van de frisse lucht in het Biryulevsky-arboretum, Bitsevsky-park, op Vorobyovy Gory en andere populaire plaatsen zonder de verbinding met het netwerk te verbreken.

Stap 4

Helaas is zwemmen van de 88 strandgebieden in de hoofdstad alleen mogelijk in 11. De meest populaire plekken om te zwemmen bevinden zich in Fili Park, in het recreatiegebied Serebryany Bor, aan het meer van Black en in Troparevo. Sinds begin juni zijn er strandwachten en een paramedicus aanwezig in de zwemgebieden (en in het weekend komt er een ambulanceteam bij). Deze stadsstranden zijn uitgerust met kleedhokjes, douches, droge kasten en diverse verhuurpunten voor stranduitrusting.

Stap 5

De meeste parken in Moskou hebben verschillende attracties, met name zijn ze te vinden in Sokolniki, bij VDNKh enzovoort. Attracties zijn een geweldige optie om op een warme zomeravond tijd door te brengen met een groot gezelschap.

Stap 6

Veel cafés en restaurants van de hoofdstad hebben in het warme seizoen speciale zomerterrassen, waar het op een warme zomerdag bijzonder aangenaam is om in goed gezelschap te zitten. Op dergelijke terrassen wordt 's avonds live muziek gespeeld, wat zorgt voor een bijzondere romantische sfeer.

Stap 7

Ik moet zeggen dat de zomer een ideale tijd is om te wandelen in het oude centrum van Moskou. U kunt op eigen gelegenheid door de stad dwalen, of u kunt een van de vele thema-excursies bestellen bij een geschikt bureau. Een groot aantal smalle straatjes met kunstzinnige architectuur, pleinen en boulevards in het warme seizoen hebben hun eigen charme die geen enkele romanticus onverschillig zal laten.

Aanbevolen: