Hoe Breng Je Nieuwjaarsvakantie Door In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Nieuwjaarsvakantie Door In Moskou
Hoe Breng Je Nieuwjaarsvakantie Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je Nieuwjaarsvakantie Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je Nieuwjaarsvakantie Door In Moskou
Video: Kerst in Rusland - Een reisverslag door Roy ter Haar 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een gezinsvakantie, dus dat wil je alleen met je gezin vieren. Net als de nieuwjaarsvakantie is het beter om met dierbaren door te brengen. Het is vooral leuk om dit in Moskou te doen. Er zijn tenslotte zoveel plekken om te ontspannen dat velen zelfs in de war kunnen raken door de overvloed aan keuze.

Hoe breng je nieuwjaarsvakantie door in Moskou
Hoe breng je nieuwjaarsvakantie door in Moskou

Het is nodig

instructies:

Stap 1

Ten eerste kun je op nieuwjaarsvakantie naar de kerstbomen gaan. Er zijn er veel in Moskou: het Kremlin, de kerstboom in het stadhuis, in de kathedraal van Christus de Verlosser en vele anderen. Het bijwonen van zo'n evenement zal niet alleen leuk en interessant zijn voor kinderen, maar ook voor hun ouders. Bovendien worden er op al deze nieuwjaarsvakanties lieve cadeautjes gegeven. Over het algemeen kunnen indrukken zelfs meer dan een jaar vooruit worden opgedaan.

Stap 2

Tijdens de nieuwjaarsvakantie kunt u ook tal van clubs in Moskou bezoeken. Ze hebben allemaal een speciaal voorbereid nieuwjaarsprogramma, waarmee je de nacht van 31 december op 1 januari met nog eens 10 dagen kunt verlengen.

Stap 3

Theaters nemen een speciale plaats in in het vakantieprogramma. Ook verzorgen zij nieuwjaarsvoorstellingen, sprookjes en voorstellingen voor zowel kinderen als volwassenen. Op de crèche, maar ook bij de kerstbomen, geven ze cadeaus aan kinderen.

Stap 4

Alle parken in Moskou hebben ook elk jaar hun eigen nieuwjaarsprogramma tijdens de feestdagen. Hier en volksfeesten, en dansen in de frisse lucht, en optredens van popsterren. Daarnaast kun je kerstshows en sprookjes bijwonen. En alle parken in Moskou hebben ijsglijbanen, ijsbanen en skipistes. Dus voor degenen die van actieve rust houden, is er ook eigen entertainment. Voor adrenaline kun je naar de klimmuur of rollerdrome. Daar vindt u absoluut elke vorm van entertainment - naar uw smaak en portemonnee.

Stap 5

Moskouse musea bieden niet minder interessante nieuwjaarsvakanties. Hier zie je tentoonstellingen gewijd aan het nieuwe jaar: jurken, symbolen en geschiedenis van de vakantie. En ook in sommige musea worden op feestdagen masterclasses over het maken van cadeauspeelgoed gegeven.

Stap 6

Of u kunt een sightseeingtour maken door Oud en Nieuw Moskou. Dit duurt meestal 2 uur. En bovendien loop je niet het risico om vast te komen te zitten in een traditionele file. Bovendien is het op nieuwjaarsvakantie zo leuk om te gaan winkelen in winkels in Moskou. Ze bieden allemaal kerstkortingen en -uitverkoop. Over het algemeen zal Moskou zich tijdens de nieuwjaarsvakantie niet vervelen.

Aanbevolen: