Hoe Breng Je Een Avond Door In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Avond Door In Moskou
Hoe Breng Je Een Avond Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je Een Avond Door In Moskou

Video: Hoe Breng Je Een Avond Door In Moskou
Video: Hoe erg is het om een nachtje door te halen? | SLAAP 2024, April
Anonim

Moskou is niet alleen de hoofdstad van ons uitgestrekte moederland, maar ook een stad die nooit slaapt. Zelfs 's avonds, zelfs na een zware dag of een treinrit, vindt u entertainment naar uw wens. Om dit te begrijpen, moet je minstens één keer naar buiten gaan, de frisse lucht van Moskou inademen en het avontuur tegemoet gaan.

Hoe breng je een avond door in Moskou
Hoe breng je een avond door in Moskou

instructies:

Stap 1

De eerste stop voor gasten van de stad kan de Tretyakov-galerij, de Aleksandrovsky-tuin, de oude Arbat of bijvoorbeeld VDNKh zijn. Dit zijn klassieke routes van elke toerist, die zowel als groep als individueel kunnen worden bezocht. Elke voorbijganger wijst je de weg naar de bezienswaardigheden, tenzij het natuurlijk dezelfde bezoeker is.

Stap 2

Liefhebbers van luidruchtige disco's kunnen terecht in een van de vele nachtclubs in Moskou. Velen van hen organiseren themafeesten met leuke prijsvragen en passende dresscodes. Check vooraf de poster, in de clubs zitten vaak Russische popsterren en rockmuzikanten. Natuurlijk zijn tickets voor hun concerten binnen een paar weken uitverkocht, maar als je geluk hebt, zul je onnoemelijk veel plezier beleven aan praktisch intieme communicatie met idolen.

Stap 3

Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van de hoofdstad, let dan op kleine gezellige cafés. Elk van hen heeft een gezellige en vriendelijke sfeer en een breed scala aan gerechten stelt u in staat om iets nieuws te proberen. U kunt ook ontspannen en op uw gemak een avond doorbrengen in de sauna voor twee of met vrienden. Zo'n tijdverdrijf zal vooral in de koude wintertijd aangenaam zijn.

Stap 4

Degenen die alles al hebben bekeken en overal zijn geweest, kunnen worden geadviseerd om naar de dierentuin van Moskou, biologische of State Darwin-musea te gaan. Ze bieden meestal verschillende opties voor programma's die interessant zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Hoe lang heb je net in het park gelopen en je als een kind verwonderd over de schoonheid van de natuur? Ook 's avonds, en veel parken in Moskou zijn tot laat in de nacht open, kun je heerlijk uitrusten. Loop door halflege steegjes, tel de eerste sterren, luister naar de vogels. Neem een geliefde of een kind mee voor een wandeling, laat ze Moskou zien zoals ze het nauwelijks zagen: kalm en vredig. Houd er rekening mee dat de metro van Moskou zijn eigen manier van werken heeft, anders dan de rest van de stad Moskou slaapt niet, doe ook mee!

Aanbevolen: