Hoe Breng Je Een Avond Door Voor Kerstmis

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Avond Door Voor Kerstmis
Hoe Breng Je Een Avond Door Voor Kerstmis

Video: Hoe Breng Je Een Avond Door Voor Kerstmis

Video: Hoe Breng Je Een Avond Door Voor Kerstmis
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, April
Anonim

Kerstmis is de mooiste en meest heldere feestdag, die meestal wordt gevierd in een rustige en gezellige sfeer, met het gezin, aan een grote feesttafel met veel heerlijke gerechten. Maar het is helemaal niet nodig om alles volgens de standaardoptie te organiseren, zoals alle gezinnen doen. Toon een beetje fantasie en maak deze vakantie buitengewoon, zodat deze lang herinnerd zal worden en niet zal zijn zoals de vorige kerstfestiviteiten.

Hoe breng je een avond door voor Kerstmis
Hoe breng je een avond door voor Kerstmis

instructies:

Stap 1

Houd een klein familiecarnaval op kerstavond, maar bereid je erop voor. Kondig van tevoren aan alle leden van het huishouden aan dat iedereen op de vakantie aanwezig moet zijn in ongewone kostuums, met de hand genaaid met geïmproviseerde middelen.

Stap 2

Begin met het inrichten van je appartement, creëer een gezellige en onvergetelijke sfeer met slingers, nieuwjaarsspeelgoed, klatergoud en belletjes. Vergeet niet om versierde sparren takken te plaatsen, die het symbool zijn van de vakantie. Vergeet niet zo'n onmisbaar item voor het creëren van comfort, zoals kaarsen. Ze zullen helpen om het effect van magie en rust in het appartement te creëren, bovendien zijn brandende kaarsen voor Kerstmis een soort traditie die steevast van jaar tot jaar wordt doorgegeven.

Stap 3

Bereid een galadiner voor dat versierd en geserveerd wordt in de beste gebruiksvoorwerpen in huis. Volgens de traditie wordt gans of eend meestal gebakken, er moet ook een visgerecht zijn. Vergeet echter niet om lekkers en snoep in te slaan voor het geval kinderen of volwassenen naar je toe komen met kerstliedjes.

Stap 4

Kinderen moeten ook direct worden betrokken bij de voorbereiding van deze heldere vakantie, maar eerst moeten ze kennismaken met de basisprincipes van Kerstmis. Probeer uw kind te vertellen over de geschiedenis van deze feestdag en bied kleurplaten aan die hem zullen helpen de oorsprong van het feest te begrijpen. Versier de kerstboom allemaal samen, hang er peperkoek, mandarijnen, snoepjes en noten aan. Vertel ons dat het op eerste kerstdag gebruikelijk is om pas aan tafel te gaan nadat de eerste ster aan de hemel is verschenen. Tot dit moment is er een strikte vastentijd.

Stap 5

Zoals je weet, is het gebruikelijk om elkaar cadeaus te geven met Kerstmis. Leg de baby uit dat een engel ze heeft gebracht of dat het een verrassing van God was. Deze vakantie brengt veel positieve emoties en plezier met zich mee. Na een galadiner kleed je je warm aan en ga je sleeën van de glijbaan of ijsbaan. Bezoek gedenkwaardige plaatsen, vrienden en familie, presenteer ze met kleine verrassingen. Je moet niet ijverig zijn met de inname van alcoholische dranken, want op deze dag zouden kinderen alle warmte en zorg van hun gezin moeten voelen.

Aanbevolen: