Hoe Breng Je Je Zomer Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Zomer Door?
Hoe Breng Je Je Zomer Door?

Video: Hoe Breng Je Je Zomer Door?

Video: Hoe Breng Je Je Zomer Door?
Video: Rotterdam Sterker Door, Hoe kom jij de zomer door? 2024, April
Anonim

De zomer is een klein leven. De natuur bloeit en ruikt naar weelderig groen, de zon zendt haar felle stralen naar de grond en alles rondom is een lust voor het oog. Drie maanden gaan onverbiddelijk voorbij voordat ze zelfs maar beginnen. Daarom is het noodzakelijk om de zomer zo door te brengen dat de herinneringen eraan op ijzige winteravonden lang warm blijven en de ziel vullen met aangename warmte.

Geluk is nooit te veel
Geluk is nooit te veel

instructies:

Stap 1

Ga vaker met je gezin naar het platteland. Breng tenten, slaapzakken, dekens, brandhout, gitaar, eten mee en breng de nacht door onder de open sterren. Schone lucht, geuren van wilde bloemen en kruiden zorgen ervoor dat u zich een deel van de natuur voelt. Breng zo min mogelijk tijd door voor de tv of achter de computer.

Stap 2

Ga met vrienden naar pretparken. Plezier maken, lachen, bellen blazen, suikerspin eten, in de draaimolens rijden, grappige gezichten tekenen op het asfalt met krijt, vliegeren, rolschaatsen. Maak nieuwe kennissen, communiceer met grappige interessante mensen. Vergeet niet dat er in de zomer meer datingopties zijn dan in welke andere tijd van het jaar dan ook. Ontmoet de dageraad met je soulmate.

Stap 3

Verblijf een paar dagen bij familieleden die in een andere stad of dorp wonen en die je al heel lang niet hebt gezien. Verras ze met je komst. Breng een weekend met vrienden door aan een rivier of meer, organiseer toernooien met hen in voetbal, volleybal of een andere sport. Zwemmen en zonnebaden.

Stap 4

De zomer is geen tijd voor verdriet, dus heb meer plezier. Ga naar clubs, theaters, bioscopen, musea en diverse tentoonstellingen. Lees interessante boeken, kranten en tijdschriften. Luister naar goede muziek. Zoek een interessante hobby voor jezelf die je zal inspireren en plezieren. Doe iets waar je voorheen niet genoeg tijd en energie voor had.

Stap 5

Haal het meeste uit de zomer en sport. Begin 's ochtends met joggen, ga meerdere keren per week naar de sportschool, meld je aan voor het zwembad, koop een fiets en rijd er elke dag mee door de stad. Mis de zomerkansen niet. Het is vooral bedoeld voor ontspanning, dus zorg voor meer rust en wees gelukkig.

Aanbevolen: