Hoe Interessant Is Het Om De Zomer In De Stad Door Te Brengen

Inhoudsopgave:

Hoe Interessant Is Het Om De Zomer In De Stad Door Te Brengen
Hoe Interessant Is Het Om De Zomer In De Stad Door Te Brengen

Video: Hoe Interessant Is Het Om De Zomer In De Stad Door Te Brengen

Video: Hoe Interessant Is Het Om De Zomer In De Stad Door Te Brengen
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, April
Anonim

Als je plotseling, om wat voor reden dan ook, gedwongen wordt om de langverwachte zomer door te brengen in de stenen jungle van de metropool, moet je niet ontmoedigd zijn. Kijk maar eens rond en probeer je stad zomers te schilderen, zodat iedereen die wegging jaloers zou zijn. Geloof me, het is gemakkelijk om te doen!

Hoe interessant is het om de zomer in de stad door te brengen
Hoe interessant is het om de zomer in de stad door te brengen

instructies:

Stap 1

De zomer is de beste tijd voor iets dat je altijd hebt opgeborgen. Schrijf je in bij een Argentijnse tango- of salsaschool. Laat deze zomer voorbij gaan op de klanken van hete Latin! Danslessen geven je niet alleen levendige emoties, maar leren je ook hoe je je rug op de juiste manier kunt vasthouden, waardoor je plastischer en flexibeler kunt zijn.

Stap 2

Koop een fiets en fiets regelmatig langs de steegjes van het dichtstbijzijnde stadspark. Veel positieve emoties, onnodige calorieën verbranden en interessante mensen ontmoeten zijn gegarandeerd voor jou.

Stap 3

Als je een balkon hebt, voeg dan wat zomerse flair toe aan het interieur. Pak een ligstoel en ga er vaak op zitten met je favoriete cocktail erbij. De compositie met de geluiden van de zeebranding en het geschreeuw van meeuwen in koptelefoons zal een aangename aanvulling zijn op zo'n rust. Sluit je ogen, zet de muziek aan - en mentaal ben je niet langer in het centrum van een benauwde stad … maar ergens op het strand van Malibu!

Stap 4

Als de berg niet naar Mohammed gaat, dan gaat Mohammed naar de berg. Organiseer een zomers strandthemafeest in uw appartement. Waarschuw alle genodigden voor de dresscode: entree - alleen in typische strandkleding. Je kunt er een regel van maken om elke vrijdag dit soort feestjes te houden. Geloof me, deze zomer zul je je nog lang herinneren!

Stap 5

Organiseer wekelijks een bowlingtoernooi met je vrienden. U zult een heerlijke zomerse vrije tijd hebben en tegelijkertijd uw spieren verstevigen.

Stap 6

Als er een rivier in je stad stroomt, is het zonde om op een mooie zomerdag niet met een motorschip naar de waterpromenade te gaan. En het is beter om dit te doen in het gezelschap van trouwe vrienden.

Stap 7

Maak van jezelf een echte kindervakantie: maak een ritje in het dichtstbijzijnde park, eet popcorn en suikerspin, neem een kijkje in het waterpark. Als het stadspark groene gazons heeft, verwen uzelf dan met het plezier om op het gras te liggen.

Aanbevolen: