Waarom Evgeny Margulis De "Time Machine" Verliet

Waarom Evgeny Margulis De "Time Machine" Verliet
Waarom Evgeny Margulis De "Time Machine" Verliet

Video: Waarom Evgeny Margulis De "Time Machine" Verliet

Video: Waarom Evgeny Margulis De
Video: rock band time machine concert/концерт группы Машина Времени 50 лет на Бис 28.02.2020 2024, April
Anonim

Evgeny Margulis - een populaire muzikant en artiest, een voormalig lid van de legendarische band "Time Machine" verliet de groep. Deze gebeurtenis kwam voor velen als een grote verrassing.

Waarom Evgeny Margulis vertrok
Waarom Evgeny Margulis vertrok

Het is de moeite waard eraan te herinneren dat het nieuws over het vertrek van Yevgeny Margulis uit de Time Machine nog niet zo lang geleden verscheen en het internet onmiddellijk letterlijk opblies. Dit maakte veel fans van streek die onvermoeibaar probeerden de mogelijke redenen voor het vertrek van een van de solisten van het collectief te achterhalen. De leden van de groep zelf, waaronder Margulis, hebben op geen enkele manier gereageerd op dit nieuws.

Uiteindelijk besloot Eugene echter de stilte te doorbreken. In een van de sociale netwerken op zijn officiële pagina schreef Margulis dat hij besloot zijn eigen project onder de knie te krijgen. Eugene legde uit dat hij zelf, uit eigen vrije wil, nooit terugkeert naar die teams waarin hij eerder speelde. Als hij wordt teruggebeld, wat hoogstwaarschijnlijk gebeurt op momenten van crisis tussen teams, hervat Margulis de samenwerking, maar precies tot het moment dat het hem interesseert en hem niet stoort. Evgeny zei ook dat hij de rest van zijn leven met zijn team wil leven, waaraan hij sinds kort veel minder aandacht schenkt dan hij had moeten doen. Met zijn boodschap vernietigde de muzikant alle mythen en roddels over de vermeende meningsverschillen met het collectief "Time Machine".

Desondanks zet de groep Time Machine hun optredens nog voort in hun huidige samenstelling, vermoedelijk tot het najaar. In september 2012 is het team van plan om in een geüpdatete vorm terug te keren naar het podium.

Het is overigens niet de eerste keer dat Evgeny Margulis afscheid neemt van de Time Machine-groep. In 1979 vertrok hij naar een andere even populaire groep genaamd "Sunday", maar 11 jaar later keerde hij weer terug naar de groep van Andrei Makarovich. Daarnaast trad de gitarist ook op in groepen als Airbus, Shanghai en Araks.

De laatste keer dat de Time Machine-groep veranderde was in 1999, toen de toetsenist Pyotr Podgorodetsky, die sinds 1989 met Andrei Makarevich werkte, de groep verliet. Toen nam A. Derzhavin zijn plaats in.

Aanbevolen: