Zo Vier Je Je Tweede Trouwdag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Tweede Trouwdag
Zo Vier Je Je Tweede Trouwdag

Video: Zo Vier Je Je Tweede Trouwdag

Video: Zo Vier Je Je Tweede Trouwdag
Video: K3 - Zwaai als je verliefd bent 2024, Maart
Anonim

De tweede huwelijksdag wordt gevierd als het bruidspaar een groot aantal gasten wil uitnodigen of als de organisatoren veel entertainment hebben voorbereid. U kunt de tweede trouwdag doorbrengen zoals de meeste gasten dat willen.

Zo vier je je tweede trouwdag
Zo vier je je tweede trouwdag

instructies:

Stap 1

Nodig de meest hardnekkige gasten en naaste familieleden thuis uit - dek de tafel, bereid wedstrijden voor, kondig een gemaskerd bal aan. Je zult aandacht moeten besteden aan de voorbereiding van de maskerade tijdens de voorbereiding op het hoofdfeest, dan zal alles georganiseerd en leuk zijn. U kunt amateurfoto's en -video's van uzelf bekijken (professionele foto's zijn nog niet klaar), evenals kronieken van familiegebeurtenissen.

Stap 2

Ga naar de natuur - huur een paar tafels bij de countryclub, of kom gewoon met het hele gezelschap samen op een pittoreske plek. Breng wat sportuitrusting (bal, badmintonrackets), een paar kilo ingelegd vlees, enz. Als de bruiloft in een van de wintermaanden plaatsvindt, kun je gaan skiën, snowboarden, sleeën - boek een paar kamers van tevoren en reserveer tafels in een plaatselijk café of restaurant.

Stap 3

Regel een dag waterbehandelingen - ga naar het waterpark, ga naar de sauna of het badhuis. Het is raadzaam om vooraf het aantal gasten te kennen dat van plan is deel te nemen aan de viering van de tweede huwelijksdag om het aantal bezoekers te berekenen, proviand en alcohol in te slaan. Huur een kleine stoomboot voor een paar uur en vaar langs de rivier om gasten kennis te laten maken met lokale bezienswaardigheden.

Stap 4

In Rusland werd de tweede dag gevierd met het eten van pannenkoeken (die vervolgens werden vervangen door roerei) en brood, waarmee de jongen de dag ervoor werden gezegend. 'S Morgens moeten alle gasten gaan om de jongeren wakker te maken - de jonge vrouw gaat pannenkoeken bakken en de man zal ze moeten proeven. U kunt stripwedstrijden, kracht- en uithoudingsvermogentesten organiseren, waaraan alle gasten kunnen deelnemen. Voor degenen voor wie twee dagen feest niet genoeg is, werd het programma van de derde dag van de bruiloft uitgedacht.

Stap 5

Verzamel 's avonds iedereen aan een tafel of, als u zich in de natuur ontspant, rond een groot vuur, deel uw indrukken, vertel ons wat u zich het meest herinnert van twee dagen plezier en feestvreugde. Je kunt slowdansen regelen (de juiste muziek maken), thee met snoep, etc. In de regel blijven alleen jonge mensen 's avonds in staat, dus het entertainment moet geschikt zijn - ga naar een nachtclub om plezier te hebben en de viering van het plechtige evenement te voltooien.

Aanbevolen: