Zo Vier Je Je Tweede Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Tweede Huwelijksverjaardag
Zo Vier Je Je Tweede Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je Tweede Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je Tweede Huwelijksverjaardag
Video: 50-jarig huwelijk opa en oma 2024, April
Anonim

Papier is een symbool van de tweede huwelijksverjaardag. Inderdaad, na twee jaar is de relatie nog steeds fragiel en kan ze gemakkelijk "doorbranden" door de vonk van een ruzie. Het leven lijkt niet meer zo zonnig als in het eerste jaar na de bruiloft, prikkelbaarheid stapelt zich op, conflicten ontstaan. Aan de andere kant is papier een vrij flexibel, buigbaar materiaal dat overal in kan worden gevouwen. En hoe belangrijk is het in deze periode van een kleine crisis om kleine vakanties voor jezelf te regelen om elkaar te herinneren aan je ware gevoelens. Vier je tweede verjaardag door jezelf te omringen met papieren attributen.

Zo vier je je tweede huwelijksverjaardag
Zo vier je je tweede huwelijksverjaardag

instructies:

Stap 1

Geef een feestje voor familie en vrienden. Je kunt het overal vieren - buitenshuis, thuis, in een café, maar vergeet niet om de kamer te versieren met papieren slingers en andere decoraties. Versier de tafel met origami figuren, papieren servetten en bloemen.

Stap 2

Elke gast moet toegang hebben tot papier en een viltstift en een wens voor de jongeren schrijven, dan worden de bladeren met berichten gevouwen in een speciaal voorbereide doos of opgehangen aan de "boom van geluk" (een decoratieve of echte boom in de tuin).

Stap 3

Of hang een grote mooie muurkrant aan de muur die het liefdesverhaal van jou en je man zou vertellen over de liefde, het huwelijk, de geboorte van je eerste kind en waarop de genodigden hun felicitaties konden achterlaten. Over het algemeen kunnen alle thema's en wedstrijden van de vakantie worden geassocieerd met verschillende soorten papier - voor zover de verbeelding voldoende is.

Stap 4

In de late namiddag regelt u samen met de gasten de lancering van "hemellantaarns", ze zullen een waardig hoogtepunt van de vakantie worden. Dit mooie evenement kan een jaarlijkse traditie worden, vooral omdat er veel vergelijkbare producten met huwelijksparafernalia te koop zijn.

Stap 5

Op de tweede huwelijksverjaardag doneren ze boeken, kalenders, plakboeken die nu in de mode zijn, verschillende cartoons en posters, en geld. Bereid een geschenk voor uw echtgenoot voor en wissel het in aanwezigheid van gasten uit door de juiste wensen uit te spreken.

Stap 6

Schrijf van tevoren brieven met uw man aan elkaar met de hand, vertel daarin over uw gevoelens voor uw echtgenoot, beschrijf de kwaliteiten die u het leukst vindt, evenals de tekortkomingen en wat u zou willen oplossen, beschrijf de toekomst die u zich voorstellen. Bevestig deze brieven aan geschenken of wissel ze uit in een meer intieme setting.

Stap 7

Serveer aan het eind van de avond een taart met papieren versieringen en bloemen. Viert u uw tweede verjaardag met slechts twee of een kind, regel dan een vliegertje (als het weer het toelaat).

Aanbevolen: