Zo Vier Je Je Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Huwelijksverjaardag
Zo Vier Je Je Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je Huwelijksverjaardag
Video: 4 jaar getrouwd 2024, Mei
Anonim

Elk jaar van het gezinsleven laat een stempel achter op de relatie van twee mensen. Het gebeurt vaak dat de geliefden van gisteren vreemden worden. Een man besteedt al zijn tijd aan zijn werk om zich te verbergen voor problemen, hij brengt meer tijd door met vrienden. En de vrouw verdrinkt in huishoudelijke taken, zorgt voor de kinderen en vergeet zichzelf helaas. Maar er is een dag die een getrouwd stel kan opschudden - een huwelijksverjaardag, en het is deze vakantie die het paar kan terugbrengen naar hun vroegere tederheid en hun gevoelens kan opfrissen.

Zo vier je je huwelijksverjaardag
Zo vier je je huwelijksverjaardag

instructies:

Stap 1

Steeds meer paren bezoeken op hun huwelijksverjaardag opnieuw de burgerlijke stand, alsof ze hertrouwen. Maar wil je opvallen, breng dan deze gedenkwaardige trouwdag door met een oude Russische huwelijksceremonie. Nu zijn er heel wat folkloregroepen die je hierbij gaan helpen, prachtige liedjes ten gehore brengen die de sfeer van die jaren helpen overbrengen. Interessant en onvergetelijk. En de oudere generatie, die u op het jubileum mag uitnodigen, zal aangenaam verrast zijn door de ceremonie die plaatsvindt.

Stap 2

Als je in december bent getrouwd, op oudejaarsavond, zullen handgemaakte kerstballen jarenlang een uitstekend symbool van gezinsgeluk worden. Je kunt kant-en-klare ballonnen nemen, ze versieren met hartjes of je namen, op elke ballon een woord zetten dat elk jaar van je leven samen kenmerkt, een liefdesverklaring aan elkaar. Dergelijke originele ballonnen zullen u meer dan een jaar van dienst zijn, en u kunt van deze methode een familietraditie maken door elk jaar een nieuwe ballon toe te voegen met nieuwe woorden of wensen.

Stap 3

Heb een dansjubileum. Neem vooraf een paar danslessen van een professionele choreograaf en verras uw gasten 's avonds met uw "improvisatie" op vooraf geselecteerde muziek. Verkondig de gasten alleen niet dat je nu gaat dansen, laat het eruit zien als een soort mini-flashmob. En dan is er geen grens aan de verrassing en bewondering van de gasten.

Stap 4

Elk levensjaar samen heeft zijn eigen naam: houten bruiloft, robijn, papier. Gebruik dit ook in het thema van de avond. Regel bijvoorbeeld een houten bruiloft in een houten café-huis, en laat de glazen bekers ook van hout zijn. Laat voor een roze bruiloft de uitnodigingskaart voor de gasten een roze ding in hun kledingkast zijn, en op een robijnrode, dek de tafel af met een rood tafelkleed en serveer rode wijn.

Stap 5

Als u deze dag alleen samen wilt doorbrengen, kunt u samen dineren in een rustige huiselijke omgeving, en hier kunt u een element van afwisseling toevoegen. Verras bijvoorbeeld je soulmate met de Mexicaanse keuken en laat op de achtergrond de romantische muziek van populaire tv-programma's klinken. Of een Franse avond met galante manieren, goede wijn en klassieke Franse cinema. En dan voel je weer de warmte en tederheid voor elkaar.

Aanbevolen: