Zo Vier Je Je Eerste Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Eerste Huwelijksverjaardag
Zo Vier Je Je Eerste Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je Eerste Huwelijksverjaardag

Video: Zo Vier Je Je Eerste Huwelijksverjaardag
Video: Het geheim van een huwelijk: elke dag zoenen - RTL NIEUWS 2024, Mei
Anonim

De eerste huwelijksverjaardag is de helderste en meest plechtige gebeurtenis in het leven van de pasgetrouwden. Niet voor niets wordt het lapjeshuwelijk zo genoemd. De chintz symboliseert de kwetsbaarheid en kwetsbaarheid van de huwelijksverbintenis tijdens het inslijpen van karakters. Maar, zoals ze zeggen, schattige scheldwoorden - alleen zichzelf amuseren, en de eerste verjaardag zou moeten herinneren aan die gelukkige gebeurtenis die een jaar geleden plaatsvond.

Vier je huwelijksverjaardag op een originele manier
Vier je huwelijksverjaardag op een originele manier

Noodzakelijk

  • - trouw- of avondjurk;
  • - foto's van de bruiloft of video;
  • - een bioscoopprojector met scherm;
  • - feesttafel en gasten.

instructies:

Stap 1

Koken. Speel je bruiloft van vorig jaar na en onthoud de beste momenten. Dit vereist een filmprojector en een scherm waarop trouwfoto's of -video's worden geprojecteerd tijdens het huwelijksjubileum. Je moet ook een jurk voorbereiden, je kunt trouwen, een sluier en rollen verdelen tussen de gasten. Iemand zal een medewerker van de burgerlijke stand zijn, en iemand zal een getuige en getuige zijn. Misschien zijn de getuigen degenen die deze rollen op de bruiloft zelf hebben vervuld. Nou, natuurlijk, maak een rijke feesttafel klaar en versier de kamer.

Stap 2

Het huwelijksproces. Om niet opnieuw te spelen (dit is tenslotte de eerste verjaardag en niet de bruiloft zelf), speel afzonderlijke scènes na die lijken op de afbeeldingen op het scherm. U kunt bijvoorbeeld een reeks foto's laten zien: dressingringen, schilderij van het bruidspaar, schilderij van getuigen, toespraak van een kadaster, enzovoort, terwijl u en de gasten de handelingen herhalen op het scherm. Al het andere is overbodig om te spelen. Je kunt maar een paar elementen toevoegen: auto's versieren, linten dragen voor getuigen, een bruidsbrood en wijnglazen kopen.

Stap 3

Uw persoonlijke vakantie. Het enige dat wenselijk is om volledig te reproduceren, is de huwelijksnacht. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht: versier het bed met rozenblaadjes, maak champagne in een ijsemmer. Vergeet niet om je liefde mooi te bekennen aan je significante ander. Geschenken kunnen aan elkaar worden gegeven als je alleen bent.

Aanbevolen: