Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Je Eerste Huwelijksverjaardag
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

De chintz-bruiloft markeert het einde van het eerste en meest romantische huwelijksjaar. Op deze feestdag is het al lang gebruikelijk om geschenken van katoenen linnen te geven. Ze hoeven niet van chintz te zijn, het belangrijkste is dat het ding helder en opgewekt moet zijn en de jonge echtgenoten moet verrukken.

Hoe kies je een cadeau voor je eerste huwelijksverjaardag
Hoe kies je een cadeau voor je eerste huwelijksverjaardag

instructies:

Stap 1

De eerste huwelijksverjaardag wordt een "chintz-huwelijk" genoemd. Maar dit betekent niet dat je jonge echtgenoten een item van chintz moet geven, zoals vroeger. In de moderne wereld is de keuze aan stoffen veel rijker, en chintz vervaagt snel, verliest zijn frisse uiterlijk en wordt "oud".

Stap 2

Kijk beter voor mooie gordijnen. Ze moeten passen bij het interieur, dus bekijk de decoraties in het jonge huis van dichterbij om hun smaak, stijl en kleurenschema van interieurartikelen beter te begrijpen.

Stap 3

U kunt elke andere woondecoratie cadeau doen. Kies een mooi schilderij, een prachtige vaas, een origineel beeldje, een servies, een zacht pluizig tapijt en nog veel meer. Een ongewoon geschenk is een muziekdoos of een model van een voertuig.

Stap 4

Een universeel cadeau is een beddengoedset. Probeer gewoon de grootte van het bed te achterhalen. Het is raadzaam om een set grof calico te kiezen, die niet zo koud is als zijde en niet vervaagt zoals chintz. Bovendien is dit materiaal goedkoper dan satijn en satijn. U kunt verschillende sets kopen.

Stap 5

Kleding is een goed cadeau. Koop voor de winter een muts, handschoenen of sjaal. Let bij het winkelen voor zomerkleding op de stof en de stijl. De ideale optie is om een cadeaubon van een kleding- of lingeriewinkel te laten zien. In dit geval zullen de echtgenoten zelf kiezen wat ze nodig hebben.

Stap 6

Besteed aandacht aan items die op de een of andere manier verband houden met de hobby's van jongeren. Een hengel is geschikt om te vissen, voor handwerken - een set breinaalden, kralen, mooie draden of heldere ballen. Voor degenen die graag schilderen, geef kwaliteitspenselen of verf. Als de echtgenoten iets verzamelen, probeer dan een item te vinden dat aan hun verzameling kan worden toegevoegd.

Stap 7

Probeer erachter te komen wat de pasgetrouwden precies als cadeau willen ontvangen. Je kunt met je eigen handen iets interessants doen: een schilderij schilderen, een kledingstuk breien of naaien, een beeldje uit klei boetseren, een accessoire van kralen maken en nog veel meer. Zorg ervoor dat je het cadeau verpakt in een stuk gekleurd chintz.

Aanbevolen: