Eerste Huwelijksverjaardag: Ideeën Voor Vieringen

Inhoudsopgave:

Eerste Huwelijksverjaardag: Ideeën Voor Vieringen
Eerste Huwelijksverjaardag: Ideeën Voor Vieringen

Video: Eerste Huwelijksverjaardag: Ideeën Voor Vieringen

Video: Eerste Huwelijksverjaardag: Ideeën Voor Vieringen
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, April
Anonim

De eerste huwelijksverjaardag is een gebeurtenis die je op een bijzondere manier wilt vieren. Er is niet veel tijd verstreken sinds de dag van de viering, emoties zijn nog niet vergeten, herinneringen zijn vers. Vaak wil je op deze dag het sprookje herhalen dat zich precies een jaar geleden afspeelde.

Eerste huwelijksverjaardag: ideeën voor vieringen
Eerste huwelijksverjaardag: ideeën voor vieringen

Er zijn veel mogelijkheden om uw eerste huwelijksverjaardag te vieren.

Romantiek voor twee

Als je je, met de nadering van de katoenen bruiloft, warm en romantisch in je ziel voelt, regel dan een verrassing voor je helft. Denk in detail terug aan je eerste date. Als alles is gebeurd in dezelfde stad waar je woont, of niet ver daarvandaan, herhaal deze dag dan. Sta op voor uw partner en laat een vriendelijke boodschap achter op uw kussen met de plaats en tijd van de ontmoeting. Aerobatics, als je je herinnert wat je helft aan had. Vraag hem of haar zeker om dezelfde outfit te dragen. Kom op de afgesproken tijd naar de afgesproken plaats en probeer de gebeurtenissen van een jaar geleden na te bootsen.

Regel met dezelfde fotograaf die voor jullie bruiloft heeft gewerkt een tweede fotosessie. Als je iets ongewoons wilt, regel dan een nachtfoto. Trek je trouwoutfits aan, heb mooi haar en make-up. Met zo'n fotosessie kun je de plechtige dag opnieuw beleven. Vraag de fotograaf om als cadeau voor je gezin een diavoorstelling of fotoboek te maken met als thema 'de bruiloft zelf en een jaar later'.

Praat van tevoren met elkaar. Misschien heb je een gemeenschappelijke droom die om de een of andere reden nog niet is uitgekomen? De eerste verjaardag is een mooi excuus om een wens in vervulling te laten gaan. Ga op een reis die nooit heeft plaatsgevonden, ga de stad uit en ga picknicken, doe een waardevolle aankoop of ga uit eten in een restaurant.

Adrenalinestoot

Voor degenen die genoeg romantiek hebben gehad op een bruiloft, is een huwelijksverjaardag een geweldige kans om een storm van emoties te ervaren en ze in tweeën te delen. Spring met parachutes, vlieg in een helikopter of luchtballon, ga naar een onbekende stad of land, van tevoren een ongebruikelijke route uitgestippeld. Dergelijke adrenaline-kick-evenementen zullen helpen om nog dichterbij te komen. Daarnaast zal er iets te vertellen zijn aan kinderen en kleinkinderen.

Klassieke versie

Het komt voor dat er geen tijd of energie is voor iets groots, maar je wilt de vakantie vieren. Nodig familieleden of vrienden uit die de bruiloft hebben bijgewoond, bekijk video's en foto's, onthoud grappige en ontroerende momenten.

Om niet thuis te zitten en de tafel niet te dekken, bestelt u een limousine en maakt u een ritje in een klein gezelschap of samen met uw echtgenoot, na aankoop van champagne en lichte snacks. U kunt ook dezelfde route maken als op uw trouwdag.

Aanbevolen: