5 Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus Voor Een Kind Naar School

Inhoudsopgave:

5 Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus Voor Een Kind Naar School
5 Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus Voor Een Kind Naar School

Video: 5 Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus Voor Een Kind Naar School

Video: 5 Ideeën Voor Nieuwjaarscadeaus Voor Een Kind Naar School
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Het juiste nieuwjaarscadeau voor een kind kiezen is niet eenvoudig, maar vaker is het nog moeilijker om een verrassing voor een schoolboom te vinden. Het is noodzakelijk om niet alleen alle kinderen te plezieren, maar ook hun ouders, binnen een bepaald budget. Vaak worden in verhitte debatten alle voorgestelde opties terzijde geschoven. En dan is het tijd voor nieuwe ideeën.

cadeaus voor kinderen voor het nieuwe jaar
cadeaus voor kinderen voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarsgeschenken voor schoolkinderen: waar te beginnen met kiezen?

Voordat u ideeën voor nieuwjaarsgeschenken voor schoolkinderen gaat bespreken, is het de moeite waard om een budget af te spreken. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over het acceptabele bedrag en als ze niet overeenkomen, is het onrealistisch om tot overeenstemming te komen.

De tweede belangrijke vraag - moeten alle geschenken hetzelfde zijn of is het toegestaan om verschillende opties voor meisjes en jongens te kiezen? Of misschien kunt u het geschenk in twee delen verdelen: een "zoals iedereen", en de andere als een groep "op interesses".

Het derde "struikelblok" zijn in de regel "lieve" geschenken. Moderne kinderen zijn vaak vatbaar voor verschillende allergieën, sommigen hebben ook gewichtsproblemen. Is het de moeite waard om te 'vechten' voor een zak snoep, 'zoals in onze kindertijd', als een van de klasgenoten van je kind geen snoep mag gebruiken?

Bij het kiezen van een nieuwjaarscadeau voor een student, is het belangrijk niet te vergeten dat dit slechts de eerste "zwaluw" is in een reeks geschenken en dat uw kind vele aangename verrassingen voor de boeg heeft. Een geschenk aan een schoolboom mag hem niet in het hart raken, maar alleen alsjeblieft, word een aangenaam einde van de vakantie, daarom moet je misschien niet "speren breken" op zoek naar de beste oplossing, maar vreedzame relaties tussen ouders onderhouden en komen tot een redelijk compromis.

het boek is een goed cadeau voor het nieuwe jaar
het boek is een goed cadeau voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarsboeken

"Een boek is het beste cadeau" is een beproefde waarheid. Het is niet zo moeilijk om een boek voor een kind te vinden voor het nieuwe jaar. En het hoeven geen goede oude verhalen te zijn. Nu zijn er veel verschillende kleurplaten, boeken met stickers, nieuwjaarsboeken met ideeën voor allerlei kerstknutsels. De selectie boeken over "Nieuwjaar"-thema's is net zo breed. Hier zijn gedichten en verhalen van Sovjet- of zelfs pre-revolutionaire schrijvers, verzameld in kleurrijke collecties, en klassieke "Nieuwjaars"-literatuur - "The Snow Queen" door Andersen, "The Nutcracker" door Hoffmann, "Twelve Months" door Marshak, Dickens ' Kerstverhalen - met illustraties voor elke smaak en recente nieuwigheden - "Christmas at Petson's House", "The Story of New Year's Toys" door Elena Rakitina en de boeken van Ana Shtoner over de avonturen van Little Santa Claus. Boeken zijn onder andere kinderkalenders, waaronder luxe uitgaven met prachtige afbeeldingen-illustraties van Russische sprookjes, er zijn kalenders met gedichten van Russische klassiekers, allerlei kalenders met plak- en openingselementen genieten de sympathie van kinderen.

wat te doen met kinderen in de avond
wat te doen met kinderen in de avond

Bordspellen

Denk niet dat de wereld van kinderen uitsluitend werd vastgelegd door computerspelletjes. En nu zijn er een heleboel prachtige "bordspellen" voor kinderen van alle leeftijden. Lotto, dominostenen, lopers en lopers, spellen die logisch denken en spreken ontwikkelen, aandacht trainen, spellen voor twee spelers en voor het hele bedrijf. Games als "Dobble", "Dixit", "Alias", "Monopoly" en "Erudite" zijn erg in trek bij kinderen. Goedkope, maar grappige "Fants" zijn best geschikt voor het nieuwjaarscadeau voor het schoolkind. Voor oudere kinderen kun je magische "Potion Making", spannende "Evolution", cognitieve spelletjes uit de Pagedown-studio in een tas met cadeaus stoppen.

kerst lego
kerst lego

Speelgoed

Een van de meest voor de hand liggende nieuwjaarsgeschenken voor een kind is speelgoed. Hier staat het bedrijf LEGO altijd klaar om de oudercommissie te helpen. In het assortiment zijn er sets voor jongens en meisjes, duurder en goedkoper. Elk jaar worden er speciale nieuwjaarssets van klein tot groot geproduceerd. Maar de wereld is niet geconvergeerd als een wig op de beroemde kubussen, er zijn andere constructeurs, evenals een breed scala aan verschillende bobbleheads en machines. Je kunt ook letten op "sport" speelgoed. Zo zijn bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan sneeuwballen, kubussen voor sneeuwkastelen en zelfs "sneeuw"-katapulten erg populair bij moderne jongens en meisjes.

Beeld
Beeld

Creator's Kit

Het is misschien de moeite waard eraan te denken dat de feestdagen voor de deur staan en kijk eens naar creatieve kits die ervoor zorgen dat kinderen zich niet vervelen tijdens hun vakantie. Hier vind je producten voor elke leeftijd en portemonnee, kies een spannende activiteit naar jouw smaak. Als je kinderen "hetzelfde" wilt geven, probeer dan sets te geven voor het maken van zeep- en badbommen, kaarsen, gipsambachten. Als ze instemmen met verschillende geschenken, kunnen meisjes kralen weven, zacht speelgoed naaien, diamantmozaïeken leggen, en jongens kunnen ze uitbranden, verschillende modellen verzamelen en ze uitknippen met een puzzel.

Nieuwjaarsvoorstelling
Nieuwjaarsvoorstelling

Cult wandeling

Waarom zou u de kinderen niet met de hele klas op oudejaarsavond naar het theater, circus, speurtocht of paintballspel brengen? Kinderen willen natuurlijk cadeaus "hier en nu" en zullen zo'n verrassing niet waarderen, maar oudere kinderen kunnen graag samen naar een leuk optreden gaan, een beroemde musical, een ijsshow bekijken of tijd doorbrengen op zoek naar een mysterieuze schat. Een magisch en onvergetelijk cadeau kunnen kaartjes zijn voor klassieke nieuwjaarsvoorstellingen - het Notenkrakerballet of de Snow Maiden-opera.

Aanbevolen: