Wat Kun Je Een Man Geven Voor Zijn 60e Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Kun Je Een Man Geven Voor Zijn 60e Verjaardag?
Wat Kun Je Een Man Geven Voor Zijn 60e Verjaardag?

Video: Wat Kun Je Een Man Geven Voor Zijn 60e Verjaardag?

Video: Wat Kun Je Een Man Geven Voor Zijn 60e Verjaardag?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Verjaardagscadeaus moeten qua aard en leeftijd passend zijn voor de ontvanger. Tegen de tijd dat u met pensioen gaat, veranderen de behoeften drastisch. Er zijn verschillende mogelijkheden voor cadeaus voor de verjaardag van een man van 60 jaar.

Wat kun je een man geven voor zijn 60e verjaardag?
Wat kun je een man geven voor zijn 60e verjaardag?

Familie waarden

Mannen na 50 jaar begrijpen echt het belang van het gezin. Carrière verdwijnt naar de achtergrond, dus de omgeving van dierbaren op je verjaardag is al een uitstekend cadeau.

Geef je man een familiefotoalbum voor zijn 60ste verjaardag. Het kan worden versierd met textiel. Met de hand gemaakte details geven een persoonlijk tintje aan het geschenk.

Kleine geschenken zoals een fotobril, warme kleding en souvenirs kunnen een geweldige aanvulling zijn op een cadeau met een familiethema.

"Professionele" geschenken

De meeste mannen gaan op 60-jarige leeftijd met pensioen. Daarom moet de verjaardag een kenmerk worden dat het beroepsleven scheidt van het pensioen. Collega's en vrienden kunnen een man voor zijn 60e verjaardag memorabilia geven om hem te herinneren aan zijn prestaties op het werk. Ideaal als het geschenk werk en hobby combineert. Een liefhebber van vechtsporten kan bijvoorbeeld een gegraveerd samoeraizwaard presenteren. De inscriptie bevat woorden van dankbaarheid aan de ontvanger voor de lange diensttijd en het succesvolle werk.

Geschenken die de belangstelling van een man voor bepaalde activiteiten benadrukken, zullen hem aanspreken. Een fervent visser zal bijvoorbeeld blij zijn met een professionele spinhengel en een fotograaf zal blij zijn met een nieuwe lens.

Universele geschenken

Als je denkt dat de held van de dag alles al heeft, of je zijn smaak niet goed kent, kies dan voor universele geschenken. Op 60-jarige leeftijd beginnen mensen de kwaliteit van dingen in de eerste plaats te waarderen. Daarom is een schommelstoel van eersteklas hout geschikt voor een man om gezellige avonden door te brengen met zijn gezin. Een schilderij van een beroemde kunstenaar kan het interieur van een held van de dag versieren. Een tas gemaakt van echt leer zal hem van pas komen voor de dagelijkse behoeften.

Ongewone verrassingen

Er is een mogelijkheid dat de held van de dag enigszins ontevreden is over zijn verjaardag. Het is mogelijk dat hij op 60-jarige leeftijd een leeftijdscrisis begint te vertonen. Dit is immers een belangrijke fase in de overgang naar pensionering, waar niet iedereen klaar voor is. Een vakantieverrassing kan de stemming van een man opvrolijken.

Organiseer een jubileumfeest in een café. Je kunt de toastmaster uitnodigen, het programma bespreken, van tevoren warme wensen schrijven. Overdrijf het niet met luiheid, want een persoon kan een nederige introvert zijn.

Een 60ste verjaardagscadeau voor een man kan exotisch zijn. Geef hem een ticket naar warme landen, waar hij kan reflecteren op een nieuwe levensfase, kracht kan winnen, gezondheid en gemoedstoestand kan verbeteren. Voor intellectuelen is een reis naar Europese landen meer geschikt, waar je je kunt onderdompelen in de sfeer van architectuur en romantiek van straatcafés.

Aanbevolen: