Oosterse Kalender

Oosterse Kalender
Oosterse Kalender

Video: Oosterse Kalender

Video: Oosterse Kalender
Video: Kalender 2015 - Kalenderwochen 2015 - Jahreskalender 2015 2024, April
Anonim

December loopt langzaam maar zeker ten einde en zeer binnenkort is het tijd om afscheid te nemen van het 2014-jaar van het Groene Woud Paard. Dit jaar bracht veel vreugdevolle momenten voor de Russen, waaronder de betoverende overwinning van het Russische nationale team op de Olympische Winterspelen in Sochi, die de Olympische Spelen in vrede begonnen, maar in gezondheid eindigden. Wie wordt het symbool van 2015?

Oosterse kalender 2015
Oosterse kalender 2015

Volgens de oosterse kalender wordt de groene bosgeit (schaap) het symbool van 2015 en neemt zij de teugels in handen op 19 februari. Dit teken wordt gekenmerkt door tegenstrijdige eigenschappen als koppigheid, opvliegendheid, onvoorspelbaarheid, dus je moet geen grootse plannen maken voor het komende jaar. De koppige Geit zet alles op zijn eigen manier op zijn kop en je zult je berekeningen en ideeën meer dan eens moeten herzien.

Jupiter blijft tot 12 augustus in het sterrenbeeld Leeuw - deze tijd zal gunstig zijn voor alles wat met liefde, familie en thuiscomfort te maken heeft. Saturnus zal zijn beweging langs het sterrenbeeld Schorpioen voortzetten tot 18 september, wat betekent dat je uithoudingsvermogen, aandacht voor de kleine dingen en koude berekening nodig hebt. Neptunus zal het hele jaar door in het teken Vissen blijven, wat van invloed zal zijn op het medische veld. In 2015 worden nieuwe behandelmethoden voor verschillende ziekten verwacht en ook onderzoek op het gebied van psychologie belooft succes te hebben.

In het jaar van de Groene Geit worden een aantal zons- en maansverduisteringen verwacht. Tegenwoordig moet je overal voorzichtig mee zijn, want veranderingen in de zakelijke en liefdessfeer zijn mogelijk, en vaak niet ten goede. De eerste maansverduistering vindt plaats op 4 april, de tweede op 28 september. Het is niet de moeite waard om tegenwoordig nieuwe projecten te starten, het is wenselijk om de activiteit te verminderen. Maar de dagen van maansverduisteringen zullen gunstig zijn voor het opgeven van slechte gewoonten. Wat betreft zonsverduisteringen, de eerste vindt plaats op 20 maart. Op deze dag wordt de seksuele energie van een persoon geactiveerd, heldere uitbarstingen van jaloezie zijn waarschijnlijk. En 13 september - de dag van de tweede zonsverduistering - is gunstig voor de verwerving van onroerend goed en verrijking.

In termen van wetenschappelijke ontwikkeling en onderzoek zal het jaar van de Geit in dit opzicht heel gunstig zijn. Mensen met intellectuele arbeid kunnen zelfs de meest gedurfde projecten gemakkelijk uitvoeren. Als je niet tot de wereld van de wetenschap behoort, maar constant streeft naar kennis, zal Uranus, de beschermheilige van de wetenschappen, je helpen bij het realiseren van je plannen.

Als je van plan bent om volgend jaar aan de familie toe te voegen, zal de Wood Goat je zeker bevallen. Kinderen die in 2015 worden geboren uit de gastvrouw van het jaar, zullen het vermogen krijgen om buiten de gebaande paden te denken, een uitweg te vinden uit zelfs de meest verwarrende situaties en zich aan te passen aan alle leefomstandigheden.

Aanbevolen: