Zo Bepaal Je Je Trouwdag

Inhoudsopgave:

Zo Bepaal Je Je Trouwdag
Zo Bepaal Je Je Trouwdag

Video: Zo Bepaal Je Je Trouwdag

Video: Zo Bepaal Je Je Trouwdag
Video: JE VRIENDIN BETALEN OM DE WAS TE DOEN // Mattie u0026 Marieke 2024, April
Anonim

Het gebeurt dat aan de vooravond van de bruiloft toekomstige echtgenoten bijgelovig worden. Dit heeft allereerst te maken met de keuze van de registratiedatum. Er zijn veel criteria op basis waarvan u de datum van het aanstaande feest kunt kiezen.

Zo bepaal je je trouwdag
Zo bepaal je je trouwdag

instructies:

Stap 1

Kies uw trouwdatum op basis van de belangrijke gebeurtenissen voor uw paar. Dit kan de dag zijn dat je elkaar hebt ontmoet of de datum van de eerste kus, de eerste date. Als deze dag betekenisvol voor je is en je op die dag echt gelukkig was, dan kun je hopen dat het huwelijk dat op deze dag is gesloten lang en gelukkig zal zijn.

Stap 2

Bekijk de folklorekalender voordat u een datum plant voor uw huwelijksregistratieceremonie. Populaire overtuigingen zeggen dat je in mei niet moet trouwen - het paar zal hun hele leven lijden. Trouwen in januari wordt volgens dezelfde bronnen als een slecht voorteken beschouwd - het kan leiden tot vervroegd weduwschap. Maar februari is vrij gunstig voor het huwelijk - de jongeren zullen in vertrouwen en harmonie leven. Als de bruid in maart is getrouwd, zal ze hoogstwaarschijnlijk voor haar in een vreemd land wonen. April is een veranderlijke maand en het geluk van de jongeren zal hetzelfde zijn als deze maand. Het stel, dat in juni trouwde, gaat hun hele leven op huwelijksreis. Juli zal zowel geluk als verdriet brengen voor echtgenoten in gelijke delen. Augustus is een goede keuze, het paar zal vrienden voor het leven zijn. Een bruiloft in september luidt een rustig en vredig gezinsleven in. Maar in oktober is het beter om niet te trouwen - het leven van de echtgenoten zal vol ontberingen en ontberingen zijn. Het huwelijk in november belooft een rijk gezinsleven. En december luidt de versterking van de liefde in met elk jaar samenleven.

Stap 3

Probeer de trouwdag te bepalen aan de hand van astrologische voorspellingen. In dit geval moet je er rekening mee houden op welke dag van de week je verjaardag dit jaar valt. Zo belooft een bruiloft op maandag, mits de verjaardag op dezelfde dag valt, geluk voor een getrouwd stel. Dinsdag zal de familie schandalen en ruzies brengen, het is beter om een andere dag te kiezen. Een bruiloft op woensdag betekent dat de echtgenoot veranderlijk zal zijn: vandaag houdt hij van je en morgen kan hij dramatisch afkoelen. Als je leiderschap nastreeft in het huwelijk, dan kan de bruiloft het beste op donderdag worden gepland. Een bruiloft op vrijdag brengt geluk in alle opzichten - zowel zakelijk als in een intiem huwelijksleven. Zaterdag is geschikt voor een bruiloft voor degenen die dromen van een rustig en vredig familienest. Het stel dat zondag trouwde, zal elkaar hun leven lang steunen.

Stap 4

Controleer de maankalender bij het kiezen van een dag voor uw bruiloft. Inderdaad, voor elke maandag wordt zijn eigen energie bepaald: positief of negatief. Een huwelijk is ideaal als het wordt gesloten op de zesde, tiende, elfde, vijftiende, zeventiende, eenentwintigste, zesentwintigste of zevenentwintigste maandag.

Aanbevolen: