Hoe U Uw Huid Kunt Beschermen Tegen Insecten In De Natuur

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Huid Kunt Beschermen Tegen Insecten In De Natuur
Hoe U Uw Huid Kunt Beschermen Tegen Insecten In De Natuur

Video: Hoe U Uw Huid Kunt Beschermen Tegen Insecten In De Natuur

Video: Hoe U Uw Huid Kunt Beschermen Tegen Insecten In De Natuur
Video: Hoe bescherm je je huid tegen de zon? | Straatvraag 2024, April
Anonim

Aangename vrije tijd in de natuur in het warme seizoen kan worden overschaduwd door insecten - muggen, mieren, vliegen, spinnen, teken, bijen, wespen. De beten van sommige vliegende en kruipende kleine verblijfplaatsen in het bos leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Daarom kun je jezelf er beter tegen beschermen.

Hoe u uw huid kunt beschermen tegen insecten in de natuur
Hoe u uw huid kunt beschermen tegen insecten in de natuur

instructies:

Stap 1

Gebruik insectenwerende middelen. Dit zijn chemicaliën en apparaten die muggen, teken, muggen en dazen afstoten. Breng een spray of crème aan op je huid die een beschermend laagje vormt. Verdeel het product grondig over alle blootgestelde huidgebieden volgens de instructies ervoor. Houd er rekening mee dat cosmetische insectenwerende middelen geschikt zijn voor kinderen en dienovereenkomstig zijn gemarkeerd. Meestal kunnen ze vanaf de leeftijd van drie jaar worden gebruikt. Als je een apparaat hebt dat insecten bestrijdt met infrarood en kooldioxide, gebruik het dan. Het bereik van dergelijke uitvindingen is zeer groot. Hun nadeel is de hoge prijs in vergelijking met crèmes en gels die op de huid moeten worden aangebracht.

Stap 2

Kies gesloten kleding, zeker als je lange tijd onder bomen staat. Er kan een teek op je vallen. Vergeet niet een hoed, een windjack met mouwen, een lange broek en dichte schoenen te dragen. Wat betreft muggenbeten, je kunt ze zelfs door dichte stof krijgen. Zoek naar innovatieve insectenwerende kleding. De speciale coating laat geen pijnlijke plekken op je huid achter.

Stap 3

Bescherm uw slaapgedeelte. Hang een klamboe op, die je bij bijna elke bouwmarkt heel goedkoop kunt kopen. Zo'n barrière beschermt u en uw dierbaren tegen een groot aantal insecten. Zorg ervoor dat de tent waarin je slaapt zo min mogelijk kieren heeft tussen het plafond, de vloer en de wanden van de tent. Dan komen kruipende insecten niet naar je toe. Rook voor het slapengaan de kamer met wierookstokjes die insecten afstoten.

Stap 4

Zorg voor bescherming tegen stekende insecten. Ten eerste, loop niet blootsvoets op het gras. Bijen en wespen kunnen erin zitten. Probeer ten tweede af te zien van kleding in felle kleuren, zoals rood. Deze kleur irriteert de wespen. Ten derde, verwijder zoete vruchten en jam na je maaltijd - ze trekken insecten aan. Ten vierde, steek een vuur aan. De rook schrikt bijen en wespen af. Als een van hen op je gaat zitten zonder plotselinge bewegingen te maken, schud hem dan voorzichtig van je af. Wijs ze op geen enkele manier af.

Aanbevolen: