Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vologda

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vologda
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vologda

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vologda

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Vologda
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Vologda is het culturele centrum van de regio Vologda, waar altijd veel attracties en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Als u de juiste plek voor de vakantie kiest, zal het voor alle gasten onvergetelijk worden.

Hoe een verjaardag te vieren in Vologda
Hoe een verjaardag te vieren in Vologda

instructies:

Stap 1

Organiseer een picknick. Vergeet niet dat Vologda een stadspark is. Er zijn veel parken, pleinen en steegjes. De natuur van Vologda is kleurrijk en rijk, dus verzamel al je vrienden, familie en vrienden met je kinderen en vier je verjaardag in de frisse lucht. Kies een mooiere plek, maak het je gemakkelijk en begin het feest! Het menu moet eenvoudig maar bevredigend zijn - wandelen en spelen in de frisse lucht zal je snel hongerig maken. Broodjes, canapés, hamburgers en friet, evenals verse sappen, zullen zowel volwassenen als kinderen aanspreken. Speel volleybal en voetbal, maak foto's in de kleurrijke steegjes van het park met een luidruchtig gezelschap - veel plezier!

Stap 2

Heb een "historische" verjaardag. Vologda is een stad met een rijke architectonische geschiedenis. Als u geen traditioneel feest wilt organiseren met "Olivier" en een verjaardagstaart, ga dan na een lichte snack op een excursie naar de bezienswaardigheden en architecturale monumenten van uw stad. Het is de moeite waard om te beginnen met het "Vologda Kremlin", dat zich in het centrum van de stad bevindt - een stenen structuur met 23 torens, die op zichzelf het historische erfgoed van Vologda zijn. Bezoek kerken versierd met oude fresco's en iconen - de kerk van Johannes de Doper en Elia de profeet. Wanneer ga je anders zo'n leerzame wandeling maken?

Stap 3

Jongeren vieren hun verjaardag het liefst in Vologda in een nachtclub. Er zijn veel vergelijkbare etablissementen in deze stad - voor elke smaak en elk budget. Degenen die de avond willen doorbrengen met een duik in verschillende muzikale tijdperken, zullen de Sukhona Lights-club leuk vinden - verschillende dansvloeren met een grote verscheidenheid aan muziek zullen indruk maken op alle gasten. Liefhebbers van retro zullen dol zijn op Vintage. Honger naar spectaculaire shows en dol op het proeven van cocktails? Ga naar K-Dance voor een dagelijkse bartendershow.

Aanbevolen: