Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Vologda

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Vologda
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Vologda

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Vologda

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Vologda
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, Mei
Anonim

Vologda is een oude Russische stad. Maar het heeft een goed ontwikkelde entertainmentinfrastructuur. Daar openen steeds meer nieuwe clubs, bowlingcentra, biljartzalen. Je kunt je vermaken in een van deze etablissementen of naar het bos gaan voor een picknick.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Vologda
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Vologda

instructies:

Stap 1

Bowlingliefhebbers kunnen het nieuwe jaar vieren in een van de uitgaanscentra - X-Stream (aan de Oktyabrskaya-straat, gebouw 25) of Globus (snelweg van Moskou, gebouw 2). U dient zo vroeg mogelijk een tafel en een rijstrook te reserveren. Begin december zijn er geen plaatsen meer vrij voor oudejaarsavond. Naast een spannend spel bieden bowlingcentra een feestelijk programma met Ded Moroz, Snegurochka, optredens van bekende artiesten. Dit plezier is niet goedkoop, maar toch is er geen gebrek aan mensen die het evenement willen bijwonen.

Stap 2

Er zijn ongeveer twintig nachtclubs in Vologda. Er zijn muziekstijlen voor elke smaak. Jongeren en fans van vurige dansen kunnen het nieuwe jaar vieren in een van deze etablissementen. Je kunt de juiste kiezen op de website, waar de populairste Vologda-disco's staan aangegeven. Er zijn ook telefoons voor het vooraf reserveren van een tafel of het boeken van tickets voor een nieuwjaarsevenement.

Stap 3

Naast nachtclubs in Vologda zijn er biljartkamers, restaurants en sauna's. Allemaal bieden ze de bezoekers een spannend nieuwjaarsprogramma. U kunt hun adres en telefoonnummers zien op de hieronder aangegeven website van de Vologda uitgaansgelegenheden.

Stap 4

Als je het nieuwe jaar met vrienden wilt vieren, weg van de lawaaierige stadsfeesten, regel dan een picknick. Vologda is omgeven door bossen en het is gemakkelijk om een goede plek te vinden om het te vieren. Selecteer van tevoren een open plek met ten minste één kerstboom. Breng lucifers, een bijl en een zaag mee - om brandhout te krijgen, matten van polyethyleenschuim - om warm te blijven zitten op de boomstammen, eten, versieringen voor de kerstboom, vuurwerk. Verkleed een bosschoonheid, kook een barbecue, schenk champagne in. De komst van het nieuwe jaar kan worden gevolgd met behulp van de radio, die in bijna elke mobiele telefoon zit. Om twaalf uur, rinkel een bril en lanceer vuurwerk de lucht in. Boven het bos ziet het vuurwerk er veel spectaculairder uit dan in de stad.

Aanbevolen: