Handige Tips Voor De Bruidegom

Handige Tips Voor De Bruidegom
Handige Tips Voor De Bruidegom

Video: Handige Tips Voor De Bruidegom

Video: Handige Tips Voor De Bruidegom
Video: Waar is het bruidspaar? 2024, April
Anonim

Een bruiloft is natuurlijk een belangrijke gebeurtenis voor geliefden. Bij de viering zijn de pasgetrouwden de hoofdpersonen, maar om de een of andere reden gebeurde het zo dat de bruid meer aandacht kreeg, zelfs bij de voorbereiding van de bruiloft. Ook de bruidegom mag de aandacht niet onthouden, want hij heeft ook advies nodig over het kiezen van de juiste accessoires voor een pak, of het nodig is om stiptheid in acht te nemen, enz.

Handige tips voor de bruidegom
Handige tips voor de bruidegom

Over uiterlijk

De bruidegom moet er onberispelijk uitzien en volledig bij zijn uitverkorene passen. Aan de vooravond van de trouwdag moet je je haar knippen en je gezicht glad scheren.

De klassieke versie van de kleding van de bruidegom is een pak (donkere kleur), een wit overhemd, een grijze of witte en zwarte das (vlinderdas), een lichtgrijs vest, donkere sokken en zwarte laarzen.

Bij het kiezen van een pak voor de huwelijksceremonie, moet de bruidegom zich vooral richten op zijn lichaamsbouw. Als de lengte van een man bijvoorbeeld klein is, is het beter om geen lange en brede jassen te kiezen. Een driedelig pak is ideaal voor een bruidegom van elke lengte en bouw.

De lengte van de broek voor een trouwpak moet optimaal zijn. Broeken mogen niet te lang of te kort zijn. Er wordt aangenomen dat het been het midden van de hiel van de schoen moet bereiken.

Een andere belangrijke nuance is de corsages. Het moet klein zijn, harmonieus het huwelijksbeeld van de man aanvullen en worden gecombineerd met het bruidsboeket.

Over stiptheid en etiquette

Volgens de huwelijkstradities rijdt de bruidegom naar het huis van de bruid in een versierde auto om naar de burgerlijke stand te gaan voor registratie. De bruidegom is dus verplicht om op tijd naar de bruid te komen, met inachtneming van de regels van stiptheid. Onthoud dat de bruid al te bezorgd is en dat je te laat komen haar alleen maar van streek zal maken en de feestelijke pre-huwelijksstemming verpest.

Het gedrag van de bruidegom aan tafel moet tactvol zijn. Eten en drinken moeten zorgvuldig worden gegeten zonder het pak te verkleuren.

De bruidegom moet de bruid in zijn armen dragen. Dit plechtige moment gebeurt meestal wanneer de nieuw gemaakte echtgenoten het kadaster verlaten. Om in dit geval geen fouten te maken, moet de bruidegom van tevoren gaan sporten (enkele maanden voor de bruiloft).

Een paar kleine trucjes

  • De bruidegom moet, die naast de bruid loopt, zorgvuldig toezicht houden om niet op de zoom van haar mooie jurk te gaan staan en deze niet vuil te maken.
  • Bij de huwelijksceremonie en tijdens de huwelijksceremonie moet de bruidegom serieus zijn, duidelijk antwoord geven op de vragen van de ambtenaar van de burgerlijke stand.
  • Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de ringen. Dit huwelijksattribuut mag niet uit je handen glippen, omdat dit als een slecht voorteken wordt beschouwd.
  • Na registratie van huwelijk en huwelijk, bij het banket, mag de bruidegom zijn gevoel voor humor en het vermogen om grappen te maken tonen.
  • De bruidegom mag zijn verloofde niet lang alleen laten. Niet alleen zal de bruid zich in de steek gelaten voelen, ze kan nog steeds worden ontvoerd om vervolgens losgeld te vragen aan een onoplettende echtgenoot.
  • Het goede humeur van de bruid hangt grotendeels af van de bruidegom. Ze zal het waarschijnlijk niet leuk vinden als haar uitverkorene op de bruiloft te veel alcohol drinkt.

Hoe beter en tactvoller de bruidegom zich zal gedragen op de bruiloft, hoe succesvoller deze viering zal zijn.

Aanbevolen: