7 Handige Cadeaus Voor Een Fietser

7 Handige Cadeaus Voor Een Fietser
7 Handige Cadeaus Voor Een Fietser

Video: 7 Handige Cadeaus Voor Een Fietser

Video: 7 Handige Cadeaus Voor Een Fietser
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Fietsen is voor veel mensen een groot plezier. Het is gezond en volledig onschadelijk voor het milieu. Fietsen zal daarom altijd in trek zijn bij mensen die geneigd zijn tot een gezonde levensstijl.

7 handige cadeaus voor een fietser
7 handige cadeaus voor een fietser

Fietsen worden, net als elke andere techniek, van jaar tot jaar verbeterd. De technologische vooruitgang staat niet stil, de fietsindustrie ontwikkelt en maakt steeds meer perfecte ontwerpen. Fietstochten worden steeds comfortabeler, maar zelfs de kortste is een kleine reis, en tijdens de reis is het onmogelijk om te raden wat voor soort dingen je nodig hebt.

Zo kunnen fietsers altijd een handig accessoire aangeboden krijgen. De eenvoudigste en meest onaangename situatie op de weg is een fietsstoring, die niet met lege handen verholpen kan worden. Daarom moet u minimaal een set gereedschappen bij u hebben. Dit kan de Fix-It Sticks Replaceable Edition zijn, een draagbare set metalen onderdelen die eenvoudig kan worden omgezet in een T-sleutel met vervangbare tips.

U kunt dit geschenk op de website van de fabrikant kopen voor ongeveer $ 30.

Een ander handig cadeau is een fietskoplamp. Het is essentieel voor liefhebbers van nachtelijke uitstapjes, maar ook handig voor degenen die per ongeluk zijn achtergebleven en in het donker naar huis moeten.

De modernste fietskoplampen verlichten de weg met LED's, een zeer ergonomische lichtbron. Koplampen van zowel bekende merken als Chinese tegenhangers worden op hun basis gemaakt. Deze laatste zijn veel goedkoper, en aangezien LED's betrouwbaar en praktisch zijn, is het de moeite waard om deze voordelige optie te overwegen.

LED-verlichting is niet alleen voor koplampen van fietsers. Lumo maakt pakken met leds in de naden. Druk op de knop in de binnenzak en de fietser is duidelijk zichtbaar voor alle weggebruikers.

De pakken zijn zowel voor mannen als vrouwen genaaid. Je kunt ze op de website van het bedrijf kopen voor $ 250-400.

In druk verkeer is het voor een fietser erg belangrijk dat iedereen begrijpt welke manoeuvre hij van plan is te maken. Het bedrijf Zackees maakt richtingaanwijzerhandschoenen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar op een knop te drukken, waarna een pijl op de handschoen oplicht, die aangeeft in welke richting de fietser zal bewegen. Samen met de LED-jas zullen deze handschoenen de veiligheid van de fietsliefhebber in druk verkeer aanzienlijk verhogen.

Zo'n geschenk als beademingsapparaat is erg handig voor de gezondheid van een fietser. In een met gas vervuilde stad zal hij beschermen tegen benzeen en pyreen, stikstofoxide en zwaveldioxide, zwarte rook en loodoxide. Kortom, van veel onaangename deeltjes in de lucht, waaronder pollen, koolzaadstof, irriterende stoffen en kleistof.

In het winterseizoen zal het masker voorkomen dat koude lucht de longen binnendringt.

Hand- en polsproblemen komen veel voor bij fietsers. Om je handen vrij te houden van het fietsen, kun je het Powerball oefenspeelgoed gebruiken. Het ontwikkelt de handmotoriek zeer goed en versterkt de banden. Deze handgyroscoop reageert op de rotatie van de hand, de rotatiesnelheid wordt gemeten door een speciaal apparaat, de inductantiespoel genereert dankzij de bewegingen van de hand een stroom die wordt toegevoerd aan superheldere LED's, waardoor het proces van oefenen op de simulator erg spannend - hoe intenser de beweging van de hand, hoe helderder het licht.

Welnu, het duurste geschenk in deze lijst is een quadrocopter. Het vliegt achter een baken dat op een fiets wordt gedragen, heeft hoogte- en hoekverstelling. De eigenaar van de fiets heeft 20 minuten de tijd om een spannend verhaal te filmen over zijn fietstocht, extreem rijden, etc.

Zoals je kunt zien, bieden fabrikanten veel dingen om fietsers te helpen. Ze zijn ontworpen om hun reizen veilig, comfortabel en leuk te maken. Er zijn maar weinig fietsliefhebbers die alles tegelijk kunnen betalen. Daarom is er altijd iets nuttigs dat aan een fietser kan worden gepresenteerd.

Aanbevolen: