Hoe Cadeaus Te Geven Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Cadeaus Te Geven Voor Een Bruiloft
Hoe Cadeaus Te Geven Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Cadeaus Te Geven Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Cadeaus Te Geven Voor Een Bruiloft
Video: Geslaagd of jarig? Geef een hart of bloem van geld cadeau ❤️🌸 2024, April
Anonim

Gasten kiezen hun huwelijksgeschenken meestal heel zorgvuldig. Als je geen interessant cadeau kunt vinden, geven ze vaak de voorkeur aan enveloppen met geld. Maar geschenken zijn goed omdat ze op elke originele en gedenkwaardige manier kunnen worden gegeven.

Hoe cadeaus te geven voor een bruiloft
Hoe cadeaus te geven voor een bruiloft

Het is nodig

  • - geld;
  • - bank / decoratieve kist;
  • - Fotoboek;
  • - de stengel van de roos.

instructies:

Stap 1

Als de pasgetrouwden je niet hebben gewaarschuwd dat je een geschenk bij je thuis kunt bezorgen, wat in veel landen al lang wordt toegepast, zorg er dan voor dat je het mooi presenteert. Een origineel en exclusief cadeau, bijvoorbeeld bezorgd door grappige clowns, past natuurlijk altijd. Hierbij is het belangrijk om de levertijd nauwkeurig af te spreken zodat het bruidspaar volop kan genieten van jouw vindingrijkheid.

Stap 2

Voor het grootste deel geven pasgetrouwden en gasten de voorkeur aan geschenken in de vorm van bankbiljetten. Maar dit betekent helemaal niet dat je geld moet geven door ze in enveloppen te verzegelen, zelfs als ze zijn versierd in de vorm van een heldere ansichtkaart. Veel bedrijven bieden bijvoorbeeld aan om een "boeket snoep" te geven. Het principe is om snoepjes te verpakken met bankbiljetten in de vorm van een bloemboeket. De waarde van de bankbiljetten is afhankelijk van de financiële mogelijkheden van de schenker. Het geschenk blijkt erg origineel en interessant te zijn.

Stap 3

De "geldroos" ziet er erg indrukwekkend uit. Het is niet moeilijk om het te maken. Je hebt een steel van een roos nodig. Het bovenste deel wordt gevormd door biljetten die rond de stengel zijn gedraaid en gewikkeld, vastgemaakt met een gewone elastische band.

Stap 4

Geef de pasgetrouwden een "spaarpot met spaargeld". Het kan een gewone bank zijn, of een decoratieve kist, of een kleine souvenirkoffer, enz. Het blik kan worden opgerold volgens alle bewaarregels, wat duidt op de eerste "stash". Je kunt er een originele grappige wens aan vastmaken. Natuurlijk is het beter om de "box" zo dicht mogelijk te vullen, waarvoor men moet nadenken over de waardigheid van de noten en het volume ervan.

Stap 5

Versla de presentatie van een contant geschenk door oorspronkelijk een gewoon vel Whatman-papier in te vullen. Rol het op in de vorm van een "oude kaart" of "bericht uit een fles". Lijm er talloze zakken op met de doelnamen voor het gebruik van fondsen: voor een appartement, voor vakantie, voor een auto, enz. Dit idee kan worden belichaamd in een album met grappige opmerkingen en wensen.

Stap 6

Verras de pasgetrouwden. Geef ze bijvoorbeeld een vuurwerkshow voor hun feest. In dit geval is het belangrijk om goed na te denken over het moment van het geven van zo'n geschenk. Roep de pasgetrouwden naar de deur van de feestzaal om uw geschenk in ontvangst te nemen. Ze zullen zich zeker de minuten van het kleurrijke vuurwerk herinneren.

Aanbevolen: