Hoe Ongewoon Om Een man Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Een man Te Feliciteren
Hoe Ongewoon Om Een man Te Feliciteren

Video: Hoe Ongewoon Om Een man Te Feliciteren

Video: Hoe Ongewoon Om Een man Te Feliciteren
Video: Dochter van Miljonair Weigerde te Trouwen met Arme Man, Dit is Wat Hij Toen Deed 2024, April
Anonim

Er zijn een groot aantal manieren om de sterke helft van de mensheid te feliciteren. Voor elke vakantie is er echter altijd een verlangen om een man te feliciteren met iets ongewoons, ontroerends en origineels.

Hoe ongewoon om een man te feliciteren
Hoe ongewoon om een man te feliciteren

instructies:

Stap 1

Ga te werk volgens de feestdag. Dus je felicitaties zullen echt origineel en gepast zijn en zullen de man niet in een ongemakkelijke positie brengen. Op een verjaardag kunt u bijvoorbeeld de held van de gelegenheid ongebruikelijke felicitaties aanbieden, samen met geschenken, en dit laatste kan duur zijn. Maar op de dag van een professionele feestdag of op de Dag van de Verdediger van het Vaderland, kunt u zich beperken tot niet al te dure souvenirs, maar niet minder interessante felicitaties bedenken.

Stap 2

De meest originele en onvergetelijke felicitaties bij elke gelegenheid kunnen worden bedacht met behulp van muziek. Feliciteer bijvoorbeeld de held van de gelegenheid met een serenade van je eigen compositie, of bestel zijn favoriete nummer op de radio. Presenteer namens alle gasten een cd met muzikale felicitaties of stuur hem per post een kleurrijk versierde uitnodiging voor een concert van zijn favoriete muziekgroep.

Stap 3

Bereid voor een jubileum of verjaardag een felicitatie voor waarin u een hint geeft naar uw geschenk. Je kunt een kort verhaal bedenken, een verhaal dat de betekenis van de feestelijke gebeurtenis illustreert. Merk op dat hoe ongebruikelijker uw geschenk is, hoe interessanter de felicitatie zal zijn. Geef een man bijvoorbeeld een ster, een gepersonaliseerde steen of een ontmoeting met een vriend waarvan hij al lang gedroomd heeft te zien.

Stap 4

Als een man een zoetekauw is, kun je een felicitatie voorbereiden met de presentatie van een originele chocoladesculptuur. Als u bijvoorbeeld rijkdom en welvaart wenst te feliciteren en te wensen, kunt u een geldboom, een auto, een paleis, enz. presenteren. Het belangrijkste is om van tevoren te weten te komen over de voorkeuren en interesses van de held van de gelegenheid.

Stap 5

Feliciteer een man met wat waarschijnlijk de oudste en meest elegante manier is om berichten en brieven over te brengen. Gelukwensen in een fles zijn altijd origineel. Verzin een tekst, kopieer hem mooi op perkamentpapier, rol hem op en stop hem in een fles uit de tijd van oude dappere kapiteins. Deze decoratieve flessen kunnen worden gekocht bij cadeauwinkels. Verpak het dan in een houten of kartonnen doos.

Stap 6

Gebruik in je begroeting je eigen beschrijving van goederen uit een grappige winkel die grappige en ongebruikelijke geschenken verkoopt. Dit zijn servetten in de vorm van biljetten van honderd dollar, en interessante T-shirts, en blocnotes en mokken. Dergelijke souvenirs zijn niet duur en passen op elke, maar niet te officiële feestdag, wanneer het nodig is om een man te feliciteren.

Stap 7

Let op professionele feestdagen bij felicitaties op de persoonlijke verdiensten van de persoon die wordt gefeliciteerd en zijn toewijding. In de regel worden dergelijke felicitaties aangevuld met individuele ansichtkaarten en kleine gedenkwaardige souvenirs. Je kunt originaliteit toevoegen door kleine recreatieve activiteiten te organiseren zoals paintball, karten, enz.

Aanbevolen: