Zo Wens Je Je Schoonmoeder Een Gelukkige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Schoonmoeder Een Gelukkige Verjaardag
Zo Wens Je Je Schoonmoeder Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Schoonmoeder Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Schoonmoeder Een Gelukkige Verjaardag
Video: Walter Capiau "Happy Birthay" 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van de schoonmoeder is een geweldige gelegenheid voor het hele gezin om samen te komen aan de feesttafel, om warmte en aandacht te geven aan hun familieleden. En het maakt niet uit of u felicitaties in versvorm voorbereidt of slechts een paar woorden zegt - het belangrijkste is dat de wensen uit het hart komen.

Zo wens je je schoonmoeder een gelukkige verjaardag
Zo wens je je schoonmoeder een gelukkige verjaardag

Noodzakelijk

  • - felicitaties voorbereid;
  • - boeket bloemen;
  • - Cadeau;
  • - ansichtkaart.

instructies:

Stap 1

Je hebt de uitdrukking "mijn schoonmoeder" waarschijnlijk meer dan eens in een gesprek gebruikt. Denk na over wie deze vrouw voor jou is. Formeel familielid van de kant van de vrouw? Of een zorgzame, begripvolle “tweede moeder”? Ongeacht hoe de relatie zich in uw gezin ontwikkelt, onthoud dat deze vrouw u uw geliefde echtgenoot heeft gegeven. Het is dit gevoel van dankbaarheid dat centraal zou moeten staan bij uw felicitaties.

Stap 2

Als u besluit uw schoonmoeder te feliciteren met uw verjaardag in de familiekring, heeft u de mogelijkheid om van tevoren alle nuances te ontdekken en deel te nemen aan de voorbereiding van de vakantie. Zoek eerst uit wat andere familieleden haar gaan geven om niet dezelfde geschenken te kopen.

Stap 3

Ontdek dan de exacte tijd en plaats van het feest. Te laat komen voor een feest is een enorm gebrek aan respect voor de jarige. Als je de mogelijkheid hebt om een kamer in een restaurant te huren, doe dit dan in overleg met haar. Voorkom dat je schoonmoeder hoeft te poepen, koken, tafels dekken en afwassen op haar verjaardag.

Stap 4

Kies vooraf een cadeau voor je schoonmoeder, pak het mooi in en onderteken de kaart. In de meeste gevallen is het juister om de aankoop van een geschenk aan uw vrouw toe te vertrouwen, omdat zij haar moeder beter kent dan u. Mocht je echter horen dat je schoonmoeder droomt van een nieuwe tv of telefoon, dan kun je dit cadeau zelf kopen.

Stap 5

Maar het gewenste en noodzakelijke geschenk is slechts de helft van het succes. Het is immers niet een geschenk dat belangrijk is, maar aandacht. Feliciteer je schoonmoeder zeker persoonlijk. Zorg ervoor dat je haar complimenteert door te zeggen dat ze er altijd mooi uitziet, en vandaag is ze dubbel mooi. Vergeet niet dat ze vandaag een jaartje ouder is.

Stap 6

Dagelijkse observatie 'Als je wilt weten hoe je vrouw er in de toekomst uit zal zien, kijk dan naar haar moeder', is een compliment aan beide vrouwen. Dit kan als volgt: “Als ik zie hoe mooi, slim en zorgzaam mijn schoonmoeder is, met welke warmte ze omgaat met haar familie en de mensen om haar heen, ben ik ontzettend blij te beseffen dat mijn vrouw is zoals jij. En vele jaren later zal ze net zo mooi, wijs en zorgzaam zijn als jij nu bent."

Aanbevolen: