Zo Wens Je Je Dochter Een Gelukkige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Dochter Een Gelukkige Verjaardag
Zo Wens Je Je Dochter Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Dochter Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Dochter Een Gelukkige Verjaardag
Video: Walter Capiau "Happy Birthay" 2024, April
Anonim

De verjaardag van een kind is altijd een gezellige en spannende gebeurtenis, hoe oud het kind ook is. Als in de kindertijd alles vrij eenvoudig is met het organiseren van een vakantie, hoe ouder je geliefde kind wordt, hoe langer je moet nadenken over hoe je de plechtige dag kunt doorbrengen. Bijvoorbeeld in het geval dat je meisje al volwassen is en meisjes veeleisender zijn in hun verlangens dan meisjes.

Zo wens je je dochter een gelukkige verjaardag
Zo wens je je dochter een gelukkige verjaardag

Het is nodig

  • - Cadeau,
  • - feestelijke decoratie,
  • - heerlijke tafel.

instructies:

Stap 1

Als ze 's ochtends op haar verjaardag wakker wordt, ziet je prinses voor haar ogen een prachtig boeket en een wenskaart met ontroerende verzen. Noch het een noch het ander is helemaal niet moeilijk: je weet waarschijnlijk heel goed van welke bloemen je dochter houdt, en interessante gedichten zijn te vinden op internet.

Stap 2

Als je dochter naar je toe komt, laat haar dan in het sprookjeskoninkrijk komen. Meisjes van elke leeftijd blijven prinsessen - hang feestelijk klatergoud rond het appartement, schik bloemen, foto's van dochters van verschillende leeftijden, favoriet speelgoed. Laat er een gelukwens zijn voor het ontbijt, op zo'n dag kun je 's ochtends een beetje champagne betalen en een feestelijke toast, zet haar favoriete gerechten op tafel. Als je wilt, begin dan 's ochtends met het geven van geschenken - dit kunnen kleine, maar zoete, aangename souvenirs zijn. Vooraf uitzoeken wat uw dochter graag cadeau zou willen doen, is voor een attente ouder een eenvoudige taak.

Stap 3

Na de eerste natuur Of u kunt een "schattenjacht" voorbereiden en organiseren. Maak een kaart, knip deze in stukken, leg ze op de open plek - en waarschuw de metgezellen dat de heldin van vandaag de "schat" moet vinden. Het volgende geschenk en de grootste en mooiste paddenstoel kan een "schat" worden. U kent de voorkeuren van uw dochter en u zult zo'n picknick zeker op een interessante en gezellige manier kunnen organiseren.

Stap 4

'S Avonds - het grootste deel van de viering. Laat deze feestelijke avond een carnaval worden, een themafeest. U kunt gasten bellen door middel van mooie uitnodigingen, waarbij het thema van de vakantie wordt aangegeven. Na een heerlijke tafel wordt er gedanst tot u erbij neervalt. Overweeg om er leuke, interessante pauzes aan toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld een actrice uitnodigen die de rol van waarzegster zal spelen en uitzonderlijk goede en positieve voorspellingen zal doen. Of je kunt een acteur uitnodigen om de poppenkast met de gasten te spelen.

Aanbevolen: