Hoe Kies Je Een Café Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Café Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Kies Je Een Café Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kies Je Een Café Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kies Je Een Café Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe start ik een een horecabedrijf? | Ik Begin Voor Mezelf 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw kun je niet alleen thuis, met vrienden of familie vieren, maar ook in een café met een feestelijk programma. Om de vakantie tot een succes te maken, is het belangrijk om een instelling te kiezen die past bij jouw smaak en financiële mogelijkheden.

Hoe kies je een café voor het nieuwe jaar?
Hoe kies je een café voor het nieuwe jaar?

Café in het nieuwe jaar: selectiecriteria

Zoek eerst uit of jouw favoriete café of restaurant open is op oudejaarsavond. Soms zijn zelfs zeer populaire etablissementen tijdens de vakantie niet te boeken. Nog lastiger is het als je van plan bent de hele zaak uit te kopen of een zaal wilt huren om met een groot gezelschap te vieren. In dit geval is het raadzaam om in het najaar op zoek te gaan naar panden, voordat restaurants nieuwjaarsplekken gaan verkopen.

Het is veel makkelijker om een heel restaurant te reserveren, niet voor oudejaarsavond zelf, maar een paar dagen ervoor of erna.

Vraag vooraf naar het nieuwjaarsmenu. Vaak veranderen zelfs restaurants met een specifieke etnische keuken op oudejaarsavond hun concept en dekken ze een traditionele tafel met Russische salades en vrij eenvoudige warme gerechten.

Geef aan hoeveel de vakantie u gaat kosten. De meeste cafés en restaurants rekenen een vaste ticketprijs, maar dit ticket kan verschillende opties bieden. De kosten zijn gegarandeerd inclusief een feestelijk programma, maar het feest is niet zo eenvoudig. In sommige cafés krijg je alleen een buffettafel of snacks voor het aangegeven bedrag, terwijl je in andere gevallen een volwaardig meergangendiner en dessert geserveerd krijgt. Hetzelfde geldt voor alcohol. De ticketprijs kan 1 of 2 glazen champagne of andere wijn bevatten, of in het algemeen moet alle alcohol apart worden betaald. Controleer deze parameters vooraf om de prijzen voor oudejaarsavond in verschillende cafés goed te kunnen vergelijken.

Als je van plan bent om alcohol mee te nemen, controleer dan of dit in een bepaald restaurant is toegestaan. Meestal is zo'n mogelijkheid beschikbaar voor degenen die de hele zaal huren, maar soms geldt het ook voor gasten die net in een groot bedrijf zijn gekomen.

Als je van plan bent om met kinderen naar de vakantie te komen, kijk dan of er een apart programma voor hen is. Sommige cafés presenteren zelfs animators voor kinderen tijdens het nieuwjaarsfeest van de ouders. Kijk of er een kindermenu is of een speciale bestelling voor de kleintjes.

Het nieuwjaarsmenu wordt vaak gepubliceerd op de website van het café. Als de informatie er niet is, bezoek het restaurant dan persoonlijk.

Restaurantbeoordelingen

Voordat u een plaats voor oudejaarsavond bestelt, is het raadzaam om het geselecteerde café te bezoeken. Als je zo'n mogelijkheid niet hebt, vraag dan om beoordelingen over de instelling. De gemakkelijkste manier om ze te vinden is op internet. Houd er rekening mee dat u op de website van de instelling hoogstwaarschijnlijk alleen positieve recensies zult vinden. Zoek naar informatie op populaire stadsforums en op volledig Russische portals gewijd aan restaurants om naar kritiek te zoeken.

Aanbevolen: