Hoe Kies Je Een Origineel Cadeau Voor Je Man Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Origineel Cadeau Voor Je Man Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Kies Je Een Origineel Cadeau Voor Je Man Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kies Je Een Origineel Cadeau Voor Je Man Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kies Je Een Origineel Cadeau Voor Je Man Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

De kwestie van cadeaus voor een geliefde is erg moeilijk, vooral als je al meerdere jaren samen bent. Aan de ene kant wil ik iets zachts en romantisch geven dat je aan jou zal herinneren, en aan de andere kant iets praktisch, iets dat niet op een plank zal staan of stil zal liggen.

Hoe kies je een origineel cadeau voor je man voor het nieuwe jaar?
Hoe kies je een origineel cadeau voor je man voor het nieuwe jaar?

Wat geef je je man: praktische cadeaus

Bij het kiezen van geschenken moet u zich natuurlijk concentreren op het soort werk en hobby's van uw man, maar er zijn ook universele praktische geschenken die nuttig zijn voor elke man. Grappen over sokken zijn helaas nog steeds gepast en een doos sokken (bij voorkeur één kleur) komt van pas. Een vrij praktisch geschenk is een dagboek. Maak een gepersonaliseerde hoes om te bestellen - en je ontvangt een uniek item dat het waard is om een cadeau voor het nieuwe jaar te zijn. Denk je dat één dagboek niet genoeg is? Presenteer daarnaast een pen.

Heel vaak brengen mannen veel tijd door achter het stuur. Dit geeft je misschien een idee voor een cadeau. Dus bijvoorbeeld een massagehoes voor een autostoel (die overigens kan worden verwarmd) zal erg handig zijn. Ook noemenswaardig zijn apparaten zoals thermomokken en verwarmde mokken. Let bij het kiezen van een dergelijke mok op de beoordelingen en vlei jezelf niet als je lage prijzen ziet - hoogstwaarschijnlijk laat de kwaliteit van een dergelijk product te wensen over en wil je een cadeau van hoge kwaliteit geven dat lang meegaat lange tijd.

Trouwens, wees niet lui om een gravure op een geschenk te maken - het is niet duur, maar je man zal zo'n teken van aandacht zeker waarderen.

Wat niet te geven voor het nieuwe jaar?

En laten we nu proberen van de andere kant te gaan en geschenken te overwegen die niet voor de belangrijkste wintervakantie mogen worden gegeven.

Pyjama's, shirts en sokken (behalve zoals hierboven beschreven). Als je hier iets van wilt presenteren, dan is het logisch om samen naar de winkel te gaan en je uitverkorene te zeggen dat je hem zo'n cadeau wilt geven, maar dit zal geen verrassing meer zijn, dus je hebt nog steeds om te puzzelen over een nieuwjaarscadeau.

Boeken zijn een andere categorie geschenken die het waard zijn om in twijfel te worden getrokken. Natuurlijk, als je man al heel lang op zoek is naar een editie of graag leest, dan kun je natuurlijk een literaire (of referentie) editie voor hem kiezen. Als je denkt dat dit boek nuttig kan zijn voor je man, dan kun je beter voor een andere optie kiezen.

Geschenken die op tekortkomingen wijzen, mogen niet alleen aan de echtgenoot worden gegeven, maar ook aan andere mensen. Mee eens, het zal onaangenaam zijn voor een kalende persoon om een haarverzorgingsproduct te krijgen, en een enigszins mollige - halters of een lidmaatschap van een sportschool (behalve in het geval dat een persoon hem precies dit vroeg). Dingen als een stropdas en parfum moeten ook niet naar eigen smaak worden geschonken.

Buig niet naar gemeenplaatsen, geef geen douchegels, zeep en andere hygiëneproducten. Je man is heel goed in staat om ze zelf te verwerven. Geschenken zoals bloemen en knuffels zijn helemaal geen mannengeschenken, en als het eerste bij speciale gelegenheden kan worden gegeven, dan zal het laatste zeker naar je toe gaan.

Aanbevolen: