Hoe Breng Je Pasen Door Met Je Dierbaren

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Pasen Door Met Je Dierbaren
Hoe Breng Je Pasen Door Met Je Dierbaren

Video: Hoe Breng Je Pasen Door Met Je Dierbaren

Video: Hoe Breng Je Pasen Door Met Je Dierbaren
Video: Haal het uit je portemonnee zodat je altijd geld hebt 2024, April
Anonim

De lente wordt niet alleen gekenmerkt door een romantische sfeer en nieuwe ontdekkingen, maar ook door de heldere paasvakantie. En ik wil deze dag op een speciale manier doorbrengen, in de kring van dierbaren en dierbaren. Als je verliefd bent, dan wil je deze vakantie zeker met je geliefde vieren en een sfeer van romantiek en tederheid creëren. Het is alleen belangrijk om dit vraagstuk op een originele en smaakvolle manier te benaderen.

Hoe breng je Pasen door met je dierbaren
Hoe breng je Pasen door met je dierbaren

instructies:

Stap 1

Pasen is de personificatie van harmonie en zuiverheid. De natuur ontwaakt uit de winterslaap, en daarmee romantische gevoelens en stemmingen. Daarom is het op deze dag zo belangrijk om een sfeer van liefde en wederzijds begrip te creëren. Probeer het met je geliefde door te brengen en vul het met vreugde, plezier en tederheid. Zorg samen voor het inrichten van het huis, het voorbereiden van een feestelijke tafel, het kiezen van entertainment.

Stap 2

Versier je huis (of kamer) met originele paasattributen en tover je huis om tot een echte lentetuin. Wilgen, de eerste lentebloemen, veelkleurige papieren slingers waarop je goede wensen kunt schrijven, handgemaakt speelgoed - alles wat een vakantiesfeer zal creëren, de lente zal hierbij helpen.

Stap 3

Ook de aankleding van de feesttafel kun je op een originele manier benaderen. Verf paaseieren in delicate kleuren en versier ze in een romantische sfeer, doe liefdesverklaringen of plak over tekeningen van duiven, harten of engelen. Versier gebakken goederen met delicate zoete room, glazuur of gekleurde hagelslag, bijvoorbeeld in de vorm van een hart.

Stap 4

Kom met plezier en spelletjes voor deze vakantie. Regel een spel van verlangens en geheimen. Zo leer je je partner nog beter en beter kennen. Het spel kan als volgt worden ingedeeld. Bouw een kleine "ijsbaan" met behulp van een stuk karton of een stuk linoleum. Plaats langs de randen notities met verlangens of geheimen en laat de eieren om de beurt op dit soort "roller" gaan. Welke noot het ook raakt, het verlangen of het geheim zal duidelijk worden.

Stap 5

Als het met Pasen mooi weer is en jij en je geliefde zich willen terugtrekken, maak dan een uitstapje naar de natuur of maak gewoon een wandeling door de stad. Bekijk enkele van de meer ongewone vakantiebestemmingen. Pasen is een lentevakantie en de lente is een tijd van romantiek en liefde. Combineer deze twee motieven tot één en vul deze dag met tederheid en lentestemming.

Stap 6

Maak een originele verrassing voor je geliefde. Het kan een souvenir-ei zijn of een soort handgemaakt ding dat de lente en een romantische sfeer verpersoonlijkt.

Aanbevolen: