Hoe Breng Je Pasen Op Het Werk Door

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Pasen Op Het Werk Door
Hoe Breng Je Pasen Op Het Werk Door

Video: Hoe Breng Je Pasen Op Het Werk Door

Video: Hoe Breng Je Pasen Op Het Werk Door
Video: Make-up - Kleurrijk pasen 2024, April
Anonim

Volgens de traditie, Heilige Zondag, beginnen gelovigen in de kerk, waar de hele nacht een dienst wordt gehouden en een processie wordt opgevoerd. Na het einde zijn Pasen, paaskoekjes, eieren, brood, zout, enz. heilig, die mensen in vakantiemanden verzamelen en naar de tempel brengen. Bij thuiskomst verbreken orthodoxe christenen hun vasten met heilig voedsel en gaan door met de feestmaaltijd, waarvoor ze zich van tevoren voorbereiden. Maar wat als je een werkdag voor de boeg hebt?

Hoe breng je Pasen op het werk door
Hoe breng je Pasen op het werk door

instructies:

Stap 1

Waar je ook bent, deze grote vakantie is niet geannuleerd. Je humeur moet speciaal en vrolijk zijn. Uiteindelijk, zelfs als je bent opgegroeid in andere tradities, moet je geïnspireerd worden door de komende lente, het ontwaken van de natuur. In de regel heeft deze dag om de een of andere reden uitstekend weer. Waarom vier je dit niet?

Stap 2

Probeer je werkplek te versieren om de feestelijke sfeer te benadrukken. Neem of koop wilgentakjes van thuis en zet ze in een vaas. Versier de kamer met zelfgemaakte papieren slingers met figuren van eieren, kippen, vogels, bloemen, enz. Ze kunnen de dag ervoor ingekleurd worden en aangevuld worden met mooie glanzende kralen. Heeft u een grote levende bloem zoals een ficus, aloë of een palmboom, dan kunt u deze schikken in de vorm van een paasboom. Als het er niet is, maakt het niet uit, je kunt het zelf maken van twijgen en verschillende figuren van engelen, dieren en testikels.

Stap 3

Gekiemde tarwe of rogge in een laag, mooi vat, verse lentebloemen in vazen, composities van geverfd hout of echte eierkleurstoffen en vakantietaarten zullen uw sfeer enorm verlevendigen. Het is moeilijk om dit alleen te doen, maar als elk van uw medewerkers iets symbolisch van huis meeneemt, zal het inrichten van de kamer niet moeilijk zijn.

Stap 4

Boven de voordeur hangt een paaskrans van bloemen, gras, wilgentakjes, kralen, etc. Dit symboliseert het ontwaken van de natuur.

Stap 5

Als je zo'n kans hebt, kun je het hele team verzamelen voor een feestelijke buffettafel. Hiervoor is het niet moeilijk om een bestelling te plaatsen in een café of restaurant. En dan hoef je je niet al te veel zorgen te maken over de inhoud van het menu. Je hoeft alleen maar voor voldoende bestek, borden, glazen etc. te zorgen. Maar het kan ook anders. Iedereen bereidt zich thuis voor op deze vakantie. U kunt enkele van de traditionele gerechten meenemen, vooral paaskwark en paaskoekjes. Elke huisvrouw heeft haar eigen geheimen van hun voorbereiding, en het is erg interessant om ze allemaal te proberen.

Stap 6

Het is een goed idee om voor iedereen een klein paascadeau te maken. Een beschilderde of met kralen versierde testikel, een zelfgemaakte doos, een ansichtkaart gemaakt met behulp van de plakboektechniek, een gebreide of gehaakte kip, of op zijn minst een beeldje van een engel gekocht in een souvenirwinkel - dit zijn allemaal kleinigheden, maar door aandacht te schenken aan anderen en hen feliciteren met een stralende Op Christuszondag vrolijkt u elkaar op en behoudt u de feestelijke sfeer. Maak er uw bedrijfstraditie van, want deze datum verdient een speciale behandeling.

Aanbevolen: