Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Op Het Werk?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Op Het Werk?
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Op Het Werk?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Op Het Werk?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Op Het Werk?
Video: ONTDEK HOE JE VERDER KUNT HERSTELLEN NA EEN HERSENINFARCT 2024, April
Anonim

Ook als je op een feestavond moet werken, is dit geen reden om de vakantie op te geven. En als we het hebben over een feest in een werkcollectief, dan is er veel ruimte voor creativiteit.

Hoe breng je het nieuwe jaar door op het werk?
Hoe breng je het nieuwe jaar door op het werk?

Noodzakelijk

  • - Kerstversiering, papier, zeep, schaar;
  • - vakantiescenario;
  • - Kerstkostuums;
  • - een feestelijke traktatie.

instructies:

Stap 1

Richt je kantoorruimte van tevoren in. Hiervoor is het niet nodig om speciale financiering van het management te vragen. Maak mooie opengewerkte sneeuwvlokken van gewoon wit papier. Ze kunnen driedimensionaal of plat zijn. Hang de eerste aan het plafond of planken, de laatste plak je met zeep op ramen of verticale oppervlakken van kasten. Een feestelijk gevoel op de werkvloer wordt onder andere gecreëerd met behulp van klatergoud en diverse kerstboomversieringen.

Stap 2

Het maken van platte papieren sneeuwvlokken is eenvoudig. Vouw het vierkant papier meerdere keren tot een smalle driehoek en knip de korte zijde af met een boog met een schaar. Of je kunt stralen maken die diep naar binnen gaan. Knip nu voorzichtig patronen op de vouwen uit zodat de sneeuwvlok niet in verschillende delen splitst. Wat ze zullen zijn, hangt alleen af van je verbeeldingskracht en vaardigheid. Om volumineuze sneeuwvlokken te krijgen, knipt u ze in één patroon in meerdere exemplaren en lijmt u hun helften aan elkaar.

Stap 3

Als u een "bedrijfsfeest" op het werk plant, denk dan aan het scenario van de vakantie. Het kan een mini-optreden zijn of wedstrijden met trekkingen. Of maak een afspraak voor een film over uw bedrijf. Om het leuk te houden, moet u plannen dat alle werknemers deelnemen aan een of andere rol. Geef ze opdrachten, maar maak niet het hele plan bekend. Aangename verrassingen moeten iedereen te wachten staan.

Stap 4

Kleed je voor de vakantie niet alleen mooi, maar benadrukt in de stijl van het nieuwe jaar. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door een rode hoed voor de kerstman of het sneeuwmeisje te kopen. Versier jezelf met klatergoud of glanzende regen. Of maak een masker voor jezelf. Feestkleding zal je zeker opvrolijken, zelfs op de meest intens werkende oudejaarsavond.

Stap 5

Bereid een traktatie voor. Als het management geen haast heeft om de nieuwjaarsbuffettafel over te geven, spreek dan af met collega's die wat zullen brengen. Feestelijke sfeer is niet hetzelfde zonder heerlijke gerechten. Of als er weinig koks onder jullie zijn, zamel geld in voor snacks in de winkel. En met of zonder champagne om het uitgaande jaar in te luiden hangt af van de volgorde op je werk.

Aanbevolen: