Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Onvergetelijk Door

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Onvergetelijk Door
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Onvergetelijk Door

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Onvergetelijk Door

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Onvergetelijk Door
Video: Почему Димаш хочет отвлечь людей от рутины и перенести их в мир фантазий? Подключите субтитры!(SUB) 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw is een gezinsvakantie, maar kleine minivakanties die ermee samenvallen, laten veel tijd over om een interessant programma voor te bereiden met familie of vrienden. Als voor de tv zitten en salades eten niets voor jou is, probeer dan oudejaarsavond in onvergetelijke kleuren door te brengen. Gebruik je fantasie en beschikbare tools.

Hoe breng je het nieuwe jaar onvergetelijk door
Hoe breng je het nieuwe jaar onvergetelijk door

instructies:

Stap 1

Profiteer van dit geweldige weekend om actief te ontspannen en tot rust te komen. Als je de hele dag thuis zit, heb je niets om te onthouden. Koop een reis naar het buitenland (als de financiën het toelaten). Het is beter om naar warme landen te gaan om deze fantastische vakantie onder de palmbomen te ontmoeten met exotisch eten en drinken.

Stap 2

Als je zulke mogelijkheden niet hebt, organiseer dan een reis naar Rusland met je vrienden. Dit is nog een reden om elkaar te ontmoeten en te kletsen. Misschien wil je wel een feestelijke rotonde autorit maken. Zoek van tevoren uit waar je kunt slapen en plezier kunt hebben op oudejaarsavond.

Stap 3

Ga naar het landhuis of naar een landhuis. Ontspan met uw gezin van de drukte van de stad. Neem eten, sleeën of ski's en versieringen voor de kerstboom mee. Deze reis wordt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Stap 4

Als je het nieuwe jaar met extreem veel plezier wilt vieren, spring dan van een parachute, vooral als het voor de eerste keer gebeurt. Of breng oudejaarsavond door in het bos. Zoek een geschikte kerstboom, versier hem met fancy speelgoed, ruim de sneeuw op en maak een vuurtje in de buurt. Neem je gitaar of bandrecorder mee. Vergeet niet om eten en veel champagne mee te nemen. Het zal als een sprookje zijn. Zo'n avond zal lang herinnerd worden.

Stap 5

Als je het nieuwe jaar met romantiek wilt doorbrengen, ontmoet het dan alleen met je geliefde in de badkamer. Voor een feestelijk interieur heb je sparren takken, een slinger en speelgoed nodig. Dek een kleine tafel met hapjes en drankjes, zet wat muziek op. Steek de kaarsen aan en doe de lichten uit. Neem een bad met aroma's en zeezout. Deze oudejaarsavond zal nog vele jaren worden herinnerd. In plaats van water kun je champagne gebruiken.

Stap 6

Als je nog nooit in Moskou bent geweest, mis dan niet de kans om het nieuwe jaar op het Rode Plein te vieren. U en uw gezin zullen blij zijn met het grandioze vuurwerk en het klokkenspel. Je kunt ook een groep vrienden meenemen.

Aanbevolen: